«Кремінь» програє битву «Волині» за шість очок

6.04.2018, 15:56 Переглядів: 3 717

   

Кременчужани знову пропускають зі стандартів

6 квітня футбольний клуб "Кремінь" у матчі за 6 очок зустрівся в Луцьку з "Волинню". На жаль, кременчужани "всуху" програли лучанам й опускаються у зону вильоту, а "Волинь" змогла перервати смугу з двох поспіль поразок.  


"Волинь" - "Кремінь" - 3:0 (2:0)

Голи: Герасимюк 25 (п), Болденков 43, Яковлев 87

Попередження: Ходуля 24, Тимченко 37, Ченбай 47, Піскун 53

"Волинь": Когут, Курко, Зарічнюк (Марчук 84), Чорноморець, Хагназарі (Клак 89), Петько, Сухомлинов, Коробка (Страшкевич 70), Яковлєв, Герасимюк (Сафонов 75), Болденков (Гордійчук 81). Запасні: Хвалицький, Світличний. Головний тренер: Віктор Богатир

"Кремінь": А.Олійник, Ченбай, Янаков (В. Олійник 61), Горват, Тимченко (Дугу 72), Вовкодав, Степанчук (Бєлоусов 60), Коваленко (Богданов 56), Ентін, Ходуля, Піскун (Квачов 67). Запасні: Онопко, Саркісян. Головний тренер: Сергій Ященко

Арбітри матчу: Олександр Павлюк - Микола Кузьменко, Віталій Скобля (усі - Київ)


На жаль,трансляція матчу з Луцька вийшла ненайкращою, одного гола прес-службі ПФЛ так і не вдалося роздобути. Такі вони, екс-представники УПЛ - суворі і недисципліновані



З перших хвилин обидві команди, які прагнуть зберегти прописку у Першій лізі розпочали пресинг. «Хрестоносцям» першим вдалося перевірити на пильність голкіпера суперника. Олег Герасимюк ударом з лінії штрафного майданчика пробив по воротах, але Андрій Олійник врятував свою команду. В середині тайму на думку арбітра на шляху удару іранського легіонера «Волині» Сіаваша Хагназарі стала рука Дмитра Ентіна й призначив одинадцятиметровий. Капітан господарів Герасимюк відкрив рахунок – 1:0. Ілля Ходуля відповів небезпечним моментом пробивши під поперечину, але воротар перевів на кутовий. До перерви «Волинь» подвоїла рахунок - Валерій Болденков ударом головою замкнув передачу у дальній кут.

 

У другому таймі команди багато фолили, але «гірчичники», як і в першому таймі, отримали гравці «Кременя». Тут і не витримали нерви у наставника кременчуцької команди, який звернувся до арбітра, за що Сергію Ященку «вказали на двері». Догравати «Кременю» прийшлося без головного тренера. Незадовго до фінального свистка крапку в матчі поставив Андрій Яковлєв. Яковлєв, що після пасу Курка реалізував вихід один на один випередив воротаря «Кременя» Андрія Олійника й забив вже у пусті ворота – 3:0.


 


Після гри головний тренер «Кременя» Сергій Ященко розповів «Телеграфу», що команда майже не створила моментів, слабо зігравши в атаці. Також суддівство арбітра «в одні ворота» могло зіграти свою роль у матчі.


- Суддя призначив пенальті, якого не було. М’яч потрапив у груди Ентіна, а арбітр призначив пенальті. Ще й малі фоли, коли суперник не отримав жодної жовтої картки – все нам. Коли вони фолять -  випадковість, коли ми порушуємо – грубість…От я й не витримав. Не знаю, що арбітр впише в протоколі, але я його не облаяв, лише сказав: «Под*, доки ти будеш над нами знущатися?».



Післяматчева прес-конференція головного тренера "Волині" Віктора Богатиря

 

До речі, через перебір жовтих карток «Кремінь» може заплатити штраф у розмірі 750 грн. Згідно з п.16 ст. 45 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професіональної футбольної ліги сезону 2017/18

ст. 45. Попередження, вилучення та дисциплінарні санкції

16. Якщо 5 (п’ять) і більше футболістів однієї команди, у тому числі офіційні особи, в одному матчі отримали санкції від арбітра, до клубу застосовуються дисциплінарні санкції у вигляді обов'язкового грошового внеску в таких сумах: - перша ліга – 750 грн.


Розклад/результати 26 туру

«Інгулець» - «Миколаїв» - 3:0

«Гірник-Спорт» - «Черкаський Дніпро» - 1:0

«Балкани» - «Жемчужина» - 1:1

«Волинь» - «Кремінь» - 3:0

«Полтава» - «Суми» - 1:2

«Колос» - «Авангард» - 1:0

«Рух» - «Нафтовик-Укрнафта» - 2:0

«Десна» - «Арсенал» - 3:3

«Геліос» - «Оболонь-Бровар» - 1:0


Турнірна таблиця

  

Розклад 27 туру 12-14 квітня

«Авангард» - «Гірник-Спорт»

«Суми» - «Інгулець»

«Оболонь-Бровар» - «Волинь»

«Миколаїв» - «Геліос»

«Жемчужина» - «Авангард»

«Арсенал» - «Балкани»

«Черкаський Дніпро» - «Десна»

«Нафтовик-Укрнафта» - «Гірник-Спорт»

«Суми» - «Рух»

«Кремінь» - «Полтава»

«Інгулець» - «Колос»


14 квітня о 15.00 "Кремінь" на своєму полі прийме "Полтаву". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Волинь" Джерело відео: ФК "Волинь", The Best of Ukrainian Football
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх