Боротьба за прописку: футболісти «Кременя» вирушили в Луцьк до «Волині»

6.04.2018, 07:12 Переглядів: 2 503

 

Пряма трасляція матчу за шість очок «Волинь» - «Кремінь»

6 квітня о 14.00 футбольний клуб «Кремінь» зіграє з одним із потенційних конкурентів за збереження прописки у Першій лізі з луцькою «Волинню». Пряма трансляція матчу відбудеться на Youtube-каналі волинян (посилання зявиться найближчим часом). 



Поразки у останніх двох поєдинках значно погіршили положення «Волині» у турнірній таблиці, тому тепер кожен матч для клубу буде надважливим, про це повідомляє прес-служба «Волині». Найближчим суперником «червоно-білих» стане ще одна команда, яка веде боротьбу за збереження прописки у Першій лізі – кременчуцький «Кремінь». Команда з Полтавщини успішніше розпочала весняний відрізок чемпіонату, здобувши чотири очки у домашніх поєдинках з «Миколаєвом» (де підопічні Сергія Ященка могли розраховувати і на перемогу) та «Геліосом», при цьому поступилася на виїзді «Інгульцю». Утім, різниця між командами у турнірній таблиці складає всього 4 очки, тому й для «Кременя» гра буде «битвою за шість очок».


У першому колі «Кремінь» переграла «Волинь» на власному полі: на три голи від Боровського (який уже залишив команду), Богданова та Степанчука, «Волинь» відповіла лише забитим голом Олександра Медведя. Утім, історично учасники протистояння завжди дуже успішно грають одне проти одного в домашніх поєдинках: наприклад, на «Авангарді» у 12 матчах «Волинь» вісім разів перегравала «Кремінь» та зазнала лише однієї поразки.


«Волині» доведеться грати без двох дискваліфікованих гравців основного складу – Віталія Неділька та Дмитра Скоблова. Утім, усі шанси зіграти має нападник Володимир Коробка, якого не вистачало у матчах із «Черкаським Дніпром» та «Сумами». Щодо «Кременя», то взимку в клубі не відбулося масової кадрової революції, а до команди приєдналося семеро нових гравців, троє з яких – з академії клубу. Тому на поле «Авангарду» вийде склад, близький до того, який грав проти «Волині» у першому колі чемпіонату.


Головним арбітром зустрічі буде киянин Олександр Павлюк. Допомагатимуть головному судді асистенти Микола Кузьменко та Віталій Скобля (обидва з Києва), а четвертим арбітром буде лучанин Вадим Подригуля. Спостерігач арбітражу – Едуард Валенко (Львів).


Стартові склади команд:
Волинь (Луцьк): 47. Когут, 18. Сухомлинов, 32. Петько, 4. Болденков, 68. Чорноморець, 95. Курко, 7. Герасимюк (к), 77. Зарічнюк, 40. Хагназарі, 10. Яковлєв, 16. Коробка
Запасні: 33. Хвалицький, 17. Сафонов, 8. Марчук, 14. Світличний, 28. Гордійчук, 9. Страшкевич, 22. Клак
Тренер: Віктор Богатир
Кремінь (Кременчук): 1. А.Олійник, 6. Ентін, 4. Ходуля, 21. Ченбай, 16. Горват, 3. Піскун, 13. Вовкодав, 11. Степанчук, 8. Коваленко, 14. Тимченко (к), 17. Янаков
Запасні: 30. Онопко, 19. Квачов, 15. Бєлоусов, 7. Богданов, 20. В.Олійник, 10. Саркісян, 22. Дугу
Тренер: Сергій Ященко
Арбітри матчу: О.Павлюк - М.Кузьменко, В.Скобля (усі - Київ)


Розклад 26 туру 5-7 квітня

«Інгулець» - «Миколаїв»

«Гірник-Спорт» - «Черкаський Дніпро»

«Балкани» - «Жемчужина»

«Волинь» - «Кремінь»

«Полтава» - «Суми»

«Колос» - «Авангард»

«Рух» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Десна» - «Арсенал»

«Геліос» - «Оболонь-Бровар»


Турнірна таблиця

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх