Праліс, загадковий дім та сови: що кременчужанам почитати на вихідних

31.03.2018, 09:36 Переглядів: 2 024

 

Якщо ви не знаєте, як провести цей теплий вікенд, то, спеціально для вас, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала для читачів ТЪ чергову добірку книжкових новинок

   
 

Жослін Сосьє «Дощило птахами».

Це не лише масштабна історична драма, а й лірична оповідь про маленьких людей, які втекли від гомінкого світу у праліс.

Навіщо жінка-фотограф прямує до таємничого лісу? Хто такий Тед Бойчук? Як йому вдалося вижити під час жахливої катастрофи? Цього фотограф так і не дізналася, адже Бойчук помер якраз перед її прибуттям до хутора посеред хащ. Два старенькі мешканці хутору – Том і Чарлі – ще не знають, що поява фотографа повністю змінить їхнє життя. Так, як і поява іншої старенької леді.

    
 

Мэделин Ру «Дом теней».

Это новый роман от автора сенсационной серии «Приют».

Сбежав из школы, Луиза Диттон встречает старуху, которая предлагает ей поработать служанкой в пансионе. Девушка соглашается и попадает в Холодный Чертополох – загадочный, пустынный и пугающий дом. Однажды Луиза замечает загадочную книгу – именно она заманивает отдыхающих в мрачный пансион. Девушка дотрагивается до нее. И вот отныне она навсегда привязана к жуткому дому.

 
 
  

Павло Коробчук – один з найцікавіших письменників молодого покоління, автор п’яти поетичних збірок та одного роману, лауреат багатьох конкурсів та літературних слемів.

«Священна книга оповідань» - історія життя трьох братів, які потрапляють у парадоксальні кримінальні та вуличні перипетії: викрадення дітей, махінації з нерухомістю, торгівля внутрішніми органами, пограбування банку і товарного поїзда, підробка наукових ступенів, парламентські вибори і ще багато неочікуваного…


 
 
  

Елена Михалкова «Закрой дверь за совой».

Человек вышел из дома - и пропал. Просто растворился. Обычная история для большого города, где нет бдительных бабушек на лавочке. Да и что за беда, если исчез старый мошенник Михаил Гройс? Кто о нем заплачет? Но, оказывается, есть люди, которым он дорог. Частные детективы начинают расследование и быстро выходят на след похитительницы. Или этот след ведет в тупик? Стоит ли жизнь жулика драгоценной диадемы, или не стоит?..


Автор: Руслана Горгола Джерело фото: sfatulparintilor.ro
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх