На футбольний турнір «Кубок Нескорених» запрошують АТОвців з Кременчука

2.04.2018, 09:31 Переглядів: 2 006

 

Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями

Бійців АТО й миротворців із Полтавщини запрошують взяти участь у Всеукраїнському футбольному турнірі «Кубок Нескорених». Змагання відбудуться 19 травня у Києві на стадіоні «Атлет».


Участь у змаганнях беруть ветерани й діючі військовослужбовці сектору безпеки й оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії або інші захворювання під час чи внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в АТО, чи в ході миротворчих операцій за участю України.


Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:

  • особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;
  • особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці. Допускаються ендопротези кульшових і колінних суглобів без патології вестибулярного апарату і збереженням зору. До цієї групи належать: особи з ампутацією верхньої кінцівки на будь-якому рівні, особи, які перенесли травми і поранення тіла в стадії ремісії, особи з наслідками переломів нижніх кінцівок у стадії консолідації зі збереженням функції нижніх кінцівок.

Основна мета заходу - фізична і психологічна реабілітація ветеранів війни й діючих військовослужбовців, які отримали поранення, каліцтва, контузії або інші захворювання під час чи внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій в АТО, в ході миротворчих операцій за участю України.


Кількісний склад команди не має перевищувати 12 осіб (10 гравців, 1 тренер-супроводжуючий, 1 представник).


Згідно з правилами турніру, розміри футбольного поля (майданчика) – 40 метрів на 20 метрів, а розмір воріт – 3 метри на 2 метри.


Матч грається між двома командами із шести гравців, включаючи воротаря. Повний склад команди – 10 осіб, кількість замін необмежена. Гра не може бути продовжена, якщо на полі знаходиться менше чотирьох футболістів від команди. Матч складається з двох половин по 15 хвилин і однієї 10-хвилинної перерви. Виграє команда, яка забила більшу кількість голів.


Усі витрати, пов’язані з участю команд у Всеукраїнському турнірі з футболу «Кубок Нескорених» несуть відряджуючі організації. У разі наявності фінансування, витрати можуть здійснюватися за рахунок коштів підприємств (організацій, установ) державної або комунальної власності.


Участь у турнірі безкоштовна. Реєстрація можлива в режимі online на сайті Федерації футболу України або шляхом запиту на електронну адресу milfootball@ukr.net для отримання форми заявки (конт.тел. 068-572-48-34). Учасники допускаються до змагань за умови належної і своєчасної реєстрації на турнір. Електрона реєстрація учасників відкрита з 15.03.2018 року по 20.04.2018 року. Реєстрація після 20.04.2018 року проводитись не буде.


До організаційного комітету турніру входять Уповноважений Президента України з питань реабілітації учасників антитерористичної операції, які одержали поранення, контузію, каліцтво або інше захворювання під час участі в антитерористичній операції, представники Федерації футболу України, Міністерства оборони України, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства соціальної політики й Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Вірні Збірній
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх