Пекельні бої волейбольних команд в «Нафтохіміку» виявили сильніших

3.04.2018, 14:01 Переглядів: 5 062

 

У фіналі зустрілися старі знайомі «Нафтохімік» і «Радалівка»

27 березня у спортивному комплексі «Нафтохімік» відбулися фінальні поєдинки Відкритого чемпіонату з волейболу «Energy volley cup». Цього року змагалися 10 команд, як і минулого. Замість спеціалізованої школи-інтернат №21 та команди з Горішніх Плавнів «Комсік» у цьому році заявилися команди зі Світловодська та новостворена місцева команда «ШГ». Для залучення більшої аудиторії та популяризації волейболу змагання проходили у трьох залах в різних районах міста: спортивний зал «Вагонобудівник», «Кредмаш» і в залі організаторів турніру СК «Нафтохімік».


Один з організаторів змагань Денис Хрокало, який цього дня відсвяткував 35-річний ювілей, зазначив, що з кожним роком рівень команд росте. Задоволення від гри отримали як самі гравці, так і вболівальники.


- Якщо «Маяк» займав 7-8 місце, то цього року у них був великий шанс потрапити у четвірку кращих. Зігралися хлопці й вийшов хороший дружній колектив. Минулого року була хороша команда «Комсік», але, на жаль команда розпалася і не змогла заявитися. Частина гравців з цієї команди була заявлена за «Вагонобудівник». Дормаш також минулого року не потрапив у четвірку, але хлопці потренувалися і цього року довели, що можуть конкурувати, - зазначив Денис. - Наш гравець Чайка минулі роки грав за «Нафтохімік», цього року грав за «Радалівку». У фінальній і півфінальній грі провів колосальну роботу доставивши суперникам купу проблем. Зараз працюємо над тим, щоб повернути його нам назад на підприємство та в команду.

 

За словами Дениса Хрокала, не погано себе проявив аматорський колектив «ШГ», який тренувався на базі 5-ї гімназії. Волейболісти, яким було до 50 років, не лише добре зігралися, а й виграли кілька партій. Цікаво, що майже до кінця змагань самі волейболісти «ШГ» не знали як себе розшифрувати, спочатку як школа-гімназія (де вони проводили тренування), а згодом віджартовувалися й говорили, що «ШГ» розшифровується, як шановна громада.

 

Заявилася також нова молодіжна команда зі Світловодська, яку тренують тренери дитячо-спортивної школи. Для того, щоб молодь 13-15 років набиралася досвіду батьки разом з тренерами вирішили заявити команду для участі в турнірі «Energy volley cup». Молодь себе непогано проявила, навіть виграла «ШГ» - 3:2.


Чемпіонат тривав протягом чотирьох місяців з листопада до березня. До фінальних змагань дійшли лише чотири команди.

 

У боротьбі за бронзові нагороди перемогу здобув СК «Вагонобудівник», який переграв ВК «Кредмаш».


 

Бронзові призери чемпіонату - «Вагонобудівник»


Фінал став окрасою всього чемпіонату, де зустрілися СК «Нафтохімік» та ВК «Радалівка». Минулого року команди вже зустрічалися у фіналі, тому битва була запеклою, адже «Радалівка» вимагала реваншу, а «Нафтохімік» підтвердити статус чемпіона. У напруженій боротьбі перемогу вирвав «Нафтохімік».


  

Срібні призери «Радалівка»


 

Переможці чемпіонату «Нафтохімік» (верхній ряд, зліва на право): В. Тикул, С. Борець, О. Гордієнко, О. Величко, В. Хоменко, О. Норець, Д. Хрокало, В. Широков. Нижній ряд: Є. Бєлий, О. Марченко, В. Резніков, О. Бугаєць


Кращі гравці Відкритого чемпіонату з волейболу «Energy volley cup»:

  • кращий захисник - Андрій Чайка «Радалівка»
  • кращий розігруючий - Юрій Піщан «Вагонобудівник»
  • кращий нападник - Олександр Мельник «Радалівка»
  • кращий блокуючий - Володимир Тикул «Нафтохімік»
  • кращий гравець - Віталій Резніков «Нафтохімік»


 

На фото: Василь Хоменко, Олександр Гордієнко, капітан волейбольної команди СК Нафтохімік Віталий Резников і Денис Хрокало



Попереду в «Нафтохіміка» турнір у Кропивницькому, а у травні команди зійдуться вже на пляжному волейболі. 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх