Кременчуцька ракетка Павло Резоглазов завоював «срібло» в рідних стінах

27.03.2018, 10:32 Переглядів: 2 052

 

Турнір серед юнаків відбувся у Кременчуці

Протягом п'яти днів, з 20 по 25 березня у Кременчуці на кортах ТК «Прем'єр» проходив тенісний турнір вищої категорії А. Змагання організовані тенісною федерацією України для юніорів віком до 14 років. Спортивні змаганні, які зібрали тенісистів з багатьох міст України, відбулися на високому рівні на кортах ТК «Прем'єр».


Після кваліфікаційного відбору в основній групі залишилося 32 юніора. Кременчужанин Павло Резоглазов (учень 4 ліцею 7А класу), про якого ми неодноразово писали на сторінках нашого сайту, був "посіяний" в основній сітці четвертим номером.


За інформацією прес-служби корту, на шляху до фіналу Павло Резоглазов переміг в двох сетах Артема Бабенка з Херсона з рахунком 6-2, 6-4, та Данила Рекуна з Києва з рахунком 6-3, 6-1, Романа Янішина з Дніпра з рахунком 6-4, 6-3. У півфіналі йому довелося схрестити ракетки з сіяним під першим номером Олександром Жуковим з Херсона, над яким він здобув вольову перемогу в трьох сетах з рахунком 1-6, 6-3, 6-3 за дві години і десять хвилин ігрового часу.


У фіналі кременчужанин зустрівся зі своїм старим знайомим Семеном Агінським з Кам'янського, якого раніше тричі перемагав на кортах з твердим покриттям. У цьому матчі Семен грав проти Павла в оборонний теніс, вміло збивав темп гри, надійно захищався і переміг в першому сеті, в основному за рахунок невимушених помилок Павла, з рахунком 6-3. У другому сеті Павло грав більш зібрано - безпомилково подавав подання, також безпомилково активно атакував і виграв з рахунком 6-1. Ну а на третій сет йому просто, як він зізнався після гри, не вистачило сил - занадто багато їх було витрачено на гру з Жуковим в півфіналі. Загальний рахунок фіналу 6-3, 1-6, 6-1 на користь Семена Агинського. Вітаємо Павла і його тренера Олександра Мантрова з другим місцем в турнірі кращих юніорів України у віковій категорії до 14 років.


Автор: Альона Душенко Джерело фото: ТК «Прем'єр»
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх