«Кремінь» поступається лідеру й їде додому без очок

25.03.2018, 16:00 Переглядів: 3 130

 

Кременчужани в меншості не змогли переломити хід гри

25 березня у Володимирівці футбольний клуб Кремінь поступається Інгульцю з рахунком 0:2. Обидва м'ячі забили у першому таймі


"Інгулець" - "Кремінь" - 2:0

Голи: Акименко 21, Мішуренко 39

Вилучення: Бичков 80 (друга жовта)

“Інгулець”: Ганєв, Запорожець, Клименко (Рябушко, 88), Мішуренко, Піднебенной, Новотрясов, Акименко (Січінава, 84), Кучеренко (Гончаренко 90+1), Балан (Солдат, 81), Лупашко (Дорошенко, 72), Синьогуб. Запасні: Литвиненко, Елла. Головний тренер Сергій Лавриненко

“Кремінь”: А.Олійник, Бичков, Ходуля (Ентін, 73), Ченбай, Горват, Піскун (Квачов, 60), Вовкодав, Степанчук (Дугу, 65), Коваленко (Бєлоусов, 76), Янаков (В.Олійник, 85), Тимченко. Запасні: Онопко, Богданов. Головний тренер Сергій Яшенко


Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький)

Асистенти: Андрій Приймачук (Рівне), Андрій Шевчук (Рівне)

Резервний арбітр: Єгор Кевлич (Кропивницький)

Інспектор: Микола Даневич (Київ)



Вже з перших хвилин «Інгулець» міг відкрити рахунок, але після удару Акименка м’яч потрапив у дальню штангу. «Кремінь» відвів загрозу від своїх воріт і відкрити рахунок був вже у півзахисника «синьо-білих» Євгенія Коваленка, але воротар господарів врятував свою команду.


На 21 хвилині кременчужани допускаються помилки й пропускають зі стандарту. Кращий бомбардир Першої ліги, на рахунку якого 16 голів, Олександр Акименко отримавши передачу з правого флангу обіграв голкіпера «Кременя» - 1:0.


За кілька хвилин господарі збільшили перевагу. Піскун в підкаті збив Піднебенного й арбітр вказав на штрафний, яким вдало скористалися господарі. Синьогуб навісив на дальню штангу, де передачу головою замкнув Мішуренко – 2:0.


Після перерви капітан «Кременя» Тимченко мав можливість скоротити відставання, але не точного пробив головою у ворота. Під кінець гри підопічні Сергія Ященка ще й залишилися в меншості: півзахисник Богдан Бичков отримав другий «гірчичник». «Кремінь» поступається лідерам, які закріплюються на третій сходинці турнірної таблиці, а ми чекаємо завтрашнього матчу «Сум», адже у разі перемоги сумчан «Кремінь» опускається у зону вильоту.


 


Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко зазначив «Телеграфу», що команда розраховувала дати бій й взяти очки:

- Налаштовувались дати бій. Їхали за очками, а не просто роздавати очки. Розпочали гру нормально. До 20 хвилини грали добре, тим не менш як і в попередній грі пропустили зі стандарту. 2 стандарти: кутовий і штрафний, і знову ми упускаємо гравців і нам забивають.

У другому таймі спробували відігратися, але Бичков отримав другу жовту картку і вже стало важко в 10-х . Вже просто догравали гру, шансів не було. По грі… якщо ми минулого разу добре зіграли в атаці, то цього разу не було підтримки Тимченку й Янакову.

«Інгулець» - команда хорошого рівня, яка ставить завдання виходу у Прем’єр-лігу, рівень команди на голову вище. Тим не менш ми старалися забрати очки в суперника.


Наставник «синьо-білих» додав, що поки не випускає молодь на поле, щоб вони відчули дух команди й адаптувалися, адже гравці лише вийшли з юнацького чемпіонату й не хочеться кидати їх у «м’ясорубку».


- Ніхто не збирається здаватися, - наголосив Серій Ященко.

 

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко після гри прес-службі клубу розповів:

- У першу чергу хочу поздоровити усіх уболівальників і всіх прихильників нашого клубу зі стартом весняної частини змагань. Для нас це також свого роду свято. Ми хотіли сьогодні зіграти яскраво, красиво і, головне, результативно.

Добре розібрали суперника, його слабкі і сильні сторони, правильно виробили план на гру. Важливо, що сьогодні команда його дотримувалася і створила достатньо моментів. Реалізація? Але з одного боку я і засмучений, що мало реалізували, а з іншого боку і задоволений цим. Адже зазвичай, хто забив багато – у наступних матчах відчуває гольовий голод. Просто після розгромних матчів складно перелаштуватися і забивати. Я сказав хлопцям, що нереалізовані моменти, маємо перенести на наступні ігри.

У цілому я дуже задоволений ставленням футболістів, у першу чергу бажанням. Ті моменти, які в нас награвалися протягом тренувальних зборів, сьогодні були втілені уже в грі. Рахунок міг бути великим, але дякуємо богу, що двічі забили. Рухаємося далі і дивимося в наступний матч.


Результати 24 туру 

«Рух» - «Арсенал» - 1:0

«Гірник-Спорт» - «Жемчужина» - 1:3

«Десна» - «Авангард» - гра 26.03

«Миколаїв» - «Оболонь-Бровар» - 1:0

«Інгулець» - «Кремінь» - 2:0

«Геліос» - «Суми» - гра 26.03

«Волинь» - «Нафтовик-Укрнафта» - 1:0

«Полтава» - «Черкаський Дніпро» - 2:1

«Колос» - «Балкани» - 1:2


Турнірна таблиця

 


Розклад 25 туру (30 березня - 2 квітня)

30 березня 

«Оболонь-Бровар» – «Інгулець» 

31 березня 

«Жемчужина» – «Десна»

01 квітня 

«Авангард» – «Балкани» 

«Арсенал-Київ» – «Гірник-Спорт» 

«Нафтовик-Укрнафта» – «Полтава» 

«Суми» – «Волинь» 

«Кремінь» – «Геліос» 

«Миколаїв» – «Колос» 

2 квітня 

«Черкаський Дніпро» – «Рух» 


У неділю 1 квітня о 15.00 «Кремінь» на своєму полі прийме харківський «Геліос». 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Інгулець" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх