«Кременчук» вириває перемогу у «Донбаса»

23.03.2018, 21:50 Переглядів: 3 585

  

Хокеїсти з Кременчука скорочують розрив у фінальній серії

23 березня хокейний клуб "Кременчук" перемагає "Донбас" та робить інтригу в фінальній серї матчів. Матч завершився з рахунком - 4:3.


«Кременчук» - «Донбас» 4:3 (1:0, 2:3, 1:0)

Шайби: 1:0 Шиманський (Кривошапкін), 02:49, 1:1 Лялька (Денискін, Захаров), 25:29, 1:2 Костіков (Коваленко), 25:53, 2:2 Чернишенко (Горлушко), 28:10, 3:2 Толстушко (Бойков, Грицьких - більш.), 36:11, 3:3 Коренчук (Кузьмик, Лялька - більш.), 36:28, 4:3 Кривошапкін (Гриценко, Шиманський), 47:34

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Бойков (А) - Карпенко (К) - Чорний, Толстушко - Козачук; Сеник - Чернишенко (А) - Алексанян-Петрович, Наливайко - Грицьких; Кривошапкін - Гриценко - Шиманський, Савицький - Горлушко; Поліщук - Костюк - Рубан, Ефимочкін

«Донбас»: Дьяченко (Дуве); Коренчук (А) - Кузьмик - Луговой, Матвієнко - Александров; Лялька (А) - Захаров (К) - Денискін, Шпак - Ігнатенко; Савченко - Коваленко - Костіков, Ординський - Жовнір; Мостовой - Мазур - Свіщев, Григор'єв - Фірсов



Гаряче були не лише на полі, а й на трибунах. Льодова арена "Айсберг" ледь вмістила всіх охочих підтримати свою команду, адже місця на трибунах розкупили ще за день до початку гри. А чисельна делегація з Донецької області, яка приїхала підтримати "Донбас", підсилювала підтримку обох команд на трибунах. 


Тематична фотозона приваблювала до себе вболівальників, які тримаючи ключку фотографувалися на фоні воріт. Поміж великої кількості охочих все-таки вдалося знайти того на кого наліз шлем, ним був маленький вболівальник "Кременчука":) 


 


Підігрівав вболівальників і DJ MAXI з LED THEATRE Ballet, які у перед матчем та у перервах "розкачували" трибуни й не давали сумувати вболівальникам. 


Сама гра "Кременчук" - "Донбас" була не менш захоплюючою, попри дві поразки у Дружківці підопічні Олександра Савицького вже з перших хвилин намагалися реабілітуватися у рідних стінах. 


Як повідомляє прес-служба клубу, «городяни» відкрили рахунок третього поєдинку, завдяки результативним діям Артема Шиманського, який «розпечатав» ворота Богдана Дяченка вже на третій хвилині матчу. Після команда Олександра Савицького зуміла втримати цю перевагу до кінця першої двадцятихвилинки не реалізувавши ще кілька небезпечних гольових моментів.


Другий період почався для гостей більш вдало. На 26-й хвилині протистояння рахунок зрівняв Віталій Лялька, а буквально через кілька секунд тандем Олександр Костіков - Микита Коваленко вперше в матчі вивів донеччан в лідери. Однак перевага в рахунку гості зберегти не змогли - Олександр Горлушко віддав пас на Дмитра Чернишенка, який рикошетом мимо Дьяченка відправив шайбу в ворота «Донбасу» і повернув в гру статус-кво.


Не менш насиченою вийшла і кінцівка другого періоду. На 37-й хвилині Всеволод Толстушко повернув команді лідерство, але вже через 8 секунд Ілля Коренчук переломив хід поєдинку, зрівнявши рахунок.


Все вирішилося в третьому часовому відрізку, коли на 48-й хвилині Гліб Кривошапкін з передачі Горлушка пробив у верхній кут воріт донеччан. Ця шайба стала останньою в цьому поєдинку і переможною для господарів льодової арени «Айсберг». Відзначимо, що «Кременчук» вперше в сезоні обіграв команду Сергія Вітера.


Головний тренер «Кременчука» Олександр Савицький:

- Щось одне виділити важко, але думаю свою роль зіграла позамежна пристрасть, яка у хлопців була, жага боротьби. Плюс вболівальники і вся ця атмосфера дали потрібний заряд.

Ми завжди просимо хлопців менше відкидати шайбу, навіть в матчах з такою майстерною командою як «Донбас». Потрібно більше тримати шайбу, возити її в зоні суперника. За рахунок трохи більшого терпіння, більше простої гри в деяких моментах вдалося перемогти.

Я не можу сказати, що «Донбас» не впорався з емоціями - вийшла дуже цікава і рівна боротьба, в якій нам пощастило більше. Плюс вдома і стіни допомагають.


Наступна гра відбудеться у неділю 25 березня о 16.30 на льодовій арені "Айсберг",  після чого фінальна серія УХЛ повернеться в дружківський «Альтаїр».

Фото: Александр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Александр Попенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх