Діставайте парасолі, але не ховайте далеко пуховики - зима до Кременчука ще повернеться

12.03.2018, 14:02 Переглядів: 6 430

 

З наступного тижня прогнозують похолодання

Цього тижня погода в Кременчуці буде мінливою  - слід чекати і на дощі, і на вітер, і на повернення морозів, прогнозують синоптики. 

 

 



Ventusky прогнозує, що уже сьогодні, 12 березня, і завтра, 13 березня, здійметься вітрюган з поривами до 12 м/с. В середу, 14 березня, увесь день з неба падатиме дощ, а під вечір навіть сніг. Стовпчики термометрів триматимуться на рівні 0°C...+1°C.


 
 

Sinoptik обіцяє, що задощить уже у вівторок, 13 березня. Дощі йтимуть щодня до суботи, 17 березня, включно. Стовпчики термометрів коливатимуться між позначками від 0°C до +7°C. Але у неділю, 18 березня, температура повітря спаде до -7°C і посипле мілкий сніг.


 
 

Схожий прогноз і на Gismeteo - дощ з середи, 14 березня, по суботу, 17 березня, й сніг у неділю, 18 березня. Температура повітря триматиметься на рівні від 0°C до +10°C і лише в останній день тижня термометри сповзуть до -9°C.


 
 

На rp5 кременчужан попереджають, що з четверга, 15 березня, і до кінця тижня Кременчук буде оповитий серпанком. Від сьогодні і до середи, 14 березня, буде вітряно - пориви до 14 м/с. Щодня можливі дощі. Температура повітря коливатиметься від +1°C...+9°C.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх