4 юних хокеїстки з Кременчука змагалися IIHF Global Girls’ Game 2018

12.03.2018, 11:02 Переглядів: 2 813

Вихованки КДЮСШ «Авангард» змагалися один проти одного

На IIHF Global Girls’ Game 2018 у Києві зіграли 4 кременчуцькі хокеїстки - вихованки КДЮСШ «Авангард»: Ілона Кипря, Христина Борох, Софія Литвиненко та Кристина Чорнобай. Про це повідомляє прес-служба ХК «Кременчук».  


Метою проведення Global Girls’ Game є об’єднання колективних членів IIHF та популяризація хокею з шайбою серед жінок. В 2018 році кількість країн-учасниць збільшать до 40. В подальшому їх кількість планується збільшувати щороку.


Сам захід відбудеться у світі 10-11 березня 2018 року Національними асоціаціями. Час та день проведення гри визначає ІІHF для кожної країни окремо. Концепція заходу полягає у тому, що дві команди, світла і темна, приймають участь у грі тривалістю 60 хвилин, конкурують одна з одною по всьому світу в послідовних іграх, організованих місцевими федераціями.


IIHF буде стежити за рахунком кожної гри, результати яких будуть зібрані і додані до загального рахунку гри. Відображення результатів буде забезпечено в режимі реального часу, у відповідності із тим, як гра буде проводитись у кожній із країн-учасниць по всьому світу. Таким чином, поточний рахунок гри можливо буде побачити в будь-який час. Крім того, особливість заходу полягає в проведенні ігор у хронологічному порядку, у напрямку зі Сходу на Захід, та забезпеченні безперервності цього процесу, наскільки це можливо.


В Україні IIHF Global Girls’ Game 2018 взяли участь юні спортсменки віком від 6 до 14 років, які лише роблять свої перші кроки у хокеї. 

Тренерами команди «жовтих» був Ігор Архіпенко та Олег Благой, а діями команди «синіх» керував Артем Гніденко та Микита Артем’єв.


 


Сам матч завершився на користь «синіх» з рахунком - 11:4


У підсумку на IIHF Global Girls’ Game 2018 у Києві зіграють три кременчуцькі хокеїстки - вихованки СДЮСШОР «Авангард»: Кипря Ілона, Борох Христина та Чернобай Катерина.

Автор: Альона Душенко Відео: Жіночий комітет Федерації хокею України Джерело відео: youtube.com
Теги: хокей
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх