Гравця «Кременчука» відправлять в країну хоббітів

10.03.2018, 13:16 Переглядів: 2 758

 

В міжсезоння Всеволод Толстушко зіграє в чемпіонаті на іншому континенті

У міжсезоння Української хокейної ліги Всеволод Толстушко зіграє в чемпіонаті Нової Зеландії, про це повідомляє прес-служба ХК "Кременчука". 


Після завершення сезону-2017/18 в Україні захисник збірної України й ХК «Кременчук» Всеволод Толстушко зіграє в чемпіонаті Нової Зеландії. «Городяни» домовилися на літній період з клубом «Кентербері Червоні Дияволи», що гравець виступить за новозеландців на правах оренди. Перед стартом нового сезону-2018/19 в УХЛ Всеволод Толстушко повернеться в розпорядження кременчуцької команди.


 


Нова Зеландія знаходиться в Південній півкулі і зима триває там з червня по серпень, тому сезон-2017/18 стартує тільки цієї весни.

У минулому сезоні «Червоні Дияволи» зайняли в чемпіонаті останнім п'яте місце. 


Український головний тренер команди Анатолій Хорозов, який очолює клуб з сезону 2014/15, пов'язує зі Всеволодом Толстушко великі надії, що прокоментував на офіційній сторінці «дияволів» в Facebook:

- Дуже радий, що Сева зіграє за наш клуб. Він гравець, який любить змагатися, знає запах золота, оскільки два рази вигравав чемпіонат України. Сева впевнено грає в своїй зоні й допомагає атаці, набираючи очки, які підійдуть на користь нашій команді. Я знаю, що він відмінно впишеться в нашу команду, і я дуже радий, що він зіграє у нас.


Толстушко - третій гравець, який посилить перед стартом чемпіонату наш клуб. З нетерпінням чекаємо його приїзд і вихід на лід в травні. До Всеволода Толстушко «Червоні Дияволи» посилилися латиськими нападником і захисником - Сергейс Піскуновс і Владіславс Балакунс. Обидва хокеїсти до цього виступали в ХК «Рига».


Нагадаємо, що в Новій Зеландії одне з найвідоміших пам’яток країни це місто Матамата, яке туристам відоме під назвою «Хоббітон». Після того, як в околицях проходили зйомки кінотрилогії «Володар кілець» Пітера Джексона, уряд Нової Зеландії вирішив залишити будинки хоббітів як туристичний атракціон. На головній дорозі при в'їзді в місто встановлено щит «Ласкаво просимо до Хоббітона». У 2011 році тут знову знімали Шир для трилогії «Хоббіт».


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх