Тіна Кароль: аншлаг на концерті у Кременчуці

24.02.2018, 14:01 Переглядів: 10 100

 

Місць у залі вистачило не всім охочим побачити та почути Народну артистку України - довелось доставляти стільці

23 лютого відома українська співачка Тіна Кароль в рамках всеукраїнського туру на підтримку нового альбому «Інтонації» завітала до Кременчука.


Зал кременчуцького МПК на концерті був заповнений більше, ніж повністю. Для всіх охочих відвідати концерт Тіни місць не вистачило – їх кількість збільшували за рахунок додаткових стільців.


Співачка завітала з новою концертною програмою. Окрім вокалу, на сцені виступав танцювальний колектив із хореографією від Василя Козаря (Kozar Dance Theatre). Під час виступу і Кароль, і танцівниці змінювали образи декілька разів.



Також глядачі могли слідкувати за виступом на великому екрані, де велася live-трансляція з використанням багатокамерної зйомки з паралельним монтажем, графікою та візуальними ефектами. Під час пісні «Мужчина моей мечты» на екранах сцени ГДК, завдяки life-трансляції, з'являлись обличчя чоловіків із зали. 


Після виконання кожної пісні зал віддячував співачці гучними оплесками, а в кінці виступу декілька разів аплодував, стоячи. Концерт тривав більше двох годин, а Тіна Кароль все ніяк не відпускала кременчуцького глядача. Вони думали, що концерт завершився, коли закрилась завіса, та встали, щоб іти до виходу, проте вона знову відкрилася, Тіна заспівала, а глядачі продовжували насолоджуватися музикою.


Під час спілкування з кременчужанами Кароль закликала всіх мріяти – і робити це сміливо. А також йти до своєї мрії, багато для неї працювати, а головне – бути щасливим та насолоджуватись життям.

Фото: Александр Попенко
Автор: Дмитрий Гирич Фото: Александр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх