У діях екс-хокеїстів «Кременчука» не знайшли вини у скандалі з договірним матчем

22.02.2018, 10:01 Переглядів: 1 832

Гравці національної збірної Едуард Захарченко та Володимир Варивода зможуть продовжити спортивну кар'єру

Двоє гравців національної збірної України з хокею Едуард Захарченко та Володимир Варивода, що свого часу грали за ХК «Кременчук», зможуть продовжити спортивну кар'єру. IIHF не знайшов провини українських хокеїстів у скандалі з договірними матчем, про це йдеться на офіційному сайті. 


 


Дисциплінарна Рада прийняла рішення зняти тимчасову дискваліфікацію з воротаря Едуарда Захарченка й захисника Володимира Вариводи, зіславшись на відсутність достатніх доказів у справі про нібито можливий договірний характер матчу Україна - Південна Корея в рамках чемпіонату світу в дивізіоні 1А, який пройшов у квітні 2017 року Києві.


Рада лише скасовує тимчасову дискваліфікацію і не прийняла остаточного рішення по суті справи. Дисциплінарна рада може відновити справу в будь-який час, якщо будуть виявлені додаткові докази.


Едуард Захарченко та Володимир Варивода можуть продовжити кар'єру в хокеї. В цьому сезоні через закрите трансферне вікно вони вже не зможуть зіграти в чемпіонаті України або в європейських лігах. Але вони мають право зіграти за збірну України, яка виступить у квітні на чемпіонаті світу в дивізіоні 1В. Відзначимо, що Захарченко є основним воротарем збірної України протягом останніх декількох років.


Нагадаємо, у вересні 2017 року Захарченка та Вариводу звинуватили в спробі здачі матчу Україна - Південна Корея, хоча прямих і непрямих доказів цьому не знайшлося, як не було і самого факту здачі матчу. Приводом для розглядів послужили фото сумнівних розписок, в яких гравці нібито зізналися в тому, що не змогли здати матч. Ці фото були надіслані анонімно невідомою особою.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх