У Слов'янську юні плавці з Кременчука змагалися на призи Героя України Віктора Смирнова

12.02.2018, 18:02 Переглядів: 3 047

  

Кременчуцькі плавці разом з 6-разовим паралімпійським чемпіоном Вікторим Смирновим

11 лютого у Слав'янську Донецької області завершився відкритий турнір з плавання серед дітей з інвалідністю 2001-2002 р.н. та 2003 та молодші (вади зору, слуху, розумового і фізичного розвитку, ураженням опорно-рухового апарату). Змагання відбулися по програмі спартакіади «Повір у себе» на призи Героя України, Заслуженого майстра спорту України Віктора Смирнова.


У змаганнях взяли участь 130 спортсменів з різних куточків України: Запоріжжя, Полтави, Кременчука, Луганська, Харкова, Рівного, Луцька та Києва.


За інформацією ГО “На крилах надії України” команду нашого міста в складі ГО «На крилах надії України» (керівник Кууск К.) представили вихованці КДЮСШ №1 (директор Смірнов А.):

  • Софія Хилимендик
  • Кирило Панцюк
  • Євгеній Близнюк
  • Єлизавета Сухенко
  • Микола Різник


Наші юні спортсмени змагались на дистанціях 50 метрів вільним стилем; 50 метрів брасом; 50 метрів на спині; 100 метрів брасом, на спині та вільним стилем, кожен з них набагато покращив свій особистий час в проливанні своєї дистанції. І як результат спортсмени завоювали – 4 золотих медалі, 1- срібна і 2 – бронзові, а найменший спортсмен цих змагань Різник Микола (2009 р.н) був нагороджений, до своїх медалей, ще й особистою нагородою від героя України Віктора Смирнова.


Команду до змагань підготувала тренер – викладач з плавання вищої категорії Анна Келембет. По переду у наших плавців насичений спортивний сезон який завершиться всеукраїнською спартакіадою «Повір у себе» (квітень) та чемпіонатом України (травень) тож побажаємо їм успіхів в спорті завжди перемагати і незважаючи ні на які життєві перепони ніколи не здаватися.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: На крилах надії України
Теги: плавання
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх