«Кремінь» спробував новачків у грі з молоддю «Інгульця»

11.02.2018, 17:15 Переглядів: 2 696

 

Футболісти "Кременя" провели третій спаринг на своємо полі

11 лютого футболісти "Кременя" провели черговий спаринг проти друголігового "Інгульця-2". Тренерський штаб "Кременя" продовжив перегляд потенційних новачків та рівень підготовки гравців "Кременя". 


«Кремінь» - «Інгулець-2» (Петрово) 3:0

Голи: Тимченко 54, 60, Куць 85

«Кремінь»: ГНП (Онопко, 46), Бичков, Ходуля, Ченбай, Горват (ГНП, 46), Піскун (ГНП, 46), Вовкодав (Саркісян, 65), Степанчук (Тимошенко, 60), Янаков (ГНП, 85), Богданов (Куць, 60), Тимченко (В.Олійник, 65)


У першому таймі вболівальники, яких попри зимову холодну погоду зібралося вдосталь, голів не побачили. Серед небезпечних моментів запам'ятався момент від Сергія Степанчука, який на 40 хв струснув поперечину. Також до перерви Влад Піскун пробив потужним ударом в створ воріт. 


Після перерви новачка у воротах "Кременя" замінив досвідчений Віталій Онопко, йому і довелося кілька разів рятувати команду після помилок партнерів у захисті. Першим рахунок на 57 хв відкрив капітан Ігор Тимченко, він після подачі з кутового головою замкнув навісну передачу. За кілька хвилин Тимченко скориставшись помилкою захисників у штрафному майданчику подвоїв перевагу. Вже під завісу матчу Іван Куць вихованець "Кременя" збільшив перевагу - 3:0. 


Для тих хто хоче переглянути спаринг, нижче повне відео з матчу


Після гри головний тренер "Кременя" Сергій Ященко зазначив, що змін у складі команди немає, зараз продовжується підготовчий процес до чемпіонату. 


- Зіграли на фоні втоми. По-друге, ви бачите молоді хлопці зіграли проти нас, психологічно не дооцінили суперника, - зазначив тренер. - Заплановані ігри в підготовчому періоді до сезону з "Металістом", "Черкаським Дніпром", а потім гра з аматорами, щоб без травм підійти до старту чемпіонату. 

 

Для того, щоб не було недооцінки суперника у "Кременя" заплановані ігри з "Металіст", "Нафтовик-Укрнафта" та знову "Черкаський Дніпро". 


Наступна гра з "Черкаським Дніпром" 15 лютого о 14.00. Гра на стадіоні "Кремінь-Арена". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Інгулець
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх