Родинам загиблих афганців у Кременчуці збільшили виплати (уточнення)

1.02.2018, 16:33 Переглядів: 3 456

 

Одноразова допомога зросте до 10 тисяч гривень

У цьому році матеріальна допомога родинам загиблих учасників війни в Афганістані та миротворчих місій, яку рідні мають отримати до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, зросла на 2 тисяч гривень. Про це повідомив міський голова Кременчука Віталій Малецький  під час засідання оргкомітету з питань підготовки до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.


Тепер допомога родинам загиблих учасників бойових дій та сім’ям померлих військовослужбовців складатиме 7 тисяч гривень. Наступного року ця сума становитиме 10 тисяч гривень.

День вшанування учасників бойовх дій на території інших держав. Відзначається щорічно 15 лютого. День встановлено в Україні «… На підтримку ініціативи громадських організацій та з метою вшанування громадян України, які виконували військовий обов'язок на території інших держав…» згідно з Указом Президента України «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» від 11 лютого2004 р. № 180/2004.


15 лютого зазвичай зазначався як День закінчення збройної інтервенції до Афганістану без жодних святкувань чи церемоній. Хоча частиною суспільства неофіційно відзначалося як річниця завершення виведення радянських військ з Афганістану в 1989 р.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх