Як на хокеїста «Кременчука» Севастяна Карпенка відкрили дві кримінальні справи

1.02.2018, 12:22 Переглядів: 3 482

Нападник і капітан кременчуцької команди розповів, як він став хокеїстом та як його ледь не арештували в німецькому аеропорту

Нападник і капітан хокейного клубу «Кременчук» Севастян Карпенко в ефірі програми «Як я став хокеїстом» на телеканалі XSPORT розповів, як його ледь не заарештували у франкфуртському аеропорту Німеччини, коли він у складі збірної України вирушив на кваліфікаційний турнір Олімпійських ігор-2018 в Японію.


- Летіли ми з Києва до Франкфурта. Я сидів в самому кінці літака, ми виходили, і нас забирав автобус. Виходжу я і Петрухно, стоять поліцейські і перевіряють паспорти. Я дивлюся, у одного з них на руці написано прізвище «Карпенко». Я даю йому паспорт, він такий: «О!». Мене відразу взяли під руки і повели.


Я запитав, у чому проблема, адже я ніколи не був в Німеччині. Мені кажуть: «На вас відкриті дві кримінальні справи, в двох регіонах». Я розумів, що я нічого не робив, тому йшов спокійно, а пересадка там була 40 хвилин.


Мене посадили в чергу, я почав їм стукати, і на ламаній англійській пояснювати, що у мене літак через 40 хвилин. У поліцейського теж була ламана англійська, але він мене відразу зрозумів. Мені сказали, що на моє ім'я відправлені якісь листи з поліцейських ділянок, вони пройшли через фільтри. Запитали, чи знаю я щось про це? Я сказав, що нічого не знаю.


Мені кажуть, мовляв, чекаємо адвоката години через три, а потім полетиш до Києва. Я пояснив, що так не піде, я ж зі збірною їду: «Давайте самі розберемося, я зараз домовлюся туди-сюди». Він каже: «Добре, давай».


Якось на ламаній англійській ми один одному говорили. У підсумку я запитав «У мене більше не буде проблем?» Мені відповіли: «Так, у вас більше не буде проблем». Тобто суть була в тому, що просто збіглося моє прізвище. Хлопцям розповів, всі посміялися, мовляв, я - терорист, - розповів Севастян Карпенко.


Більше цікавих історій з життя хокеїста ви можете дізнатися в повному випуску програми:

Автор: Альона Душенко Фото: Андрій Басевич Відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх