Кременчуцькі ракетки привезли «срібло» з Горішніх Плавнів

2.01.2018, 07:29 Переглядів: 4 489

 

26 спортсменів змагалися за звання кращого

Напередодні нового року у Горішніх Плавнях відбувся відкритий парний чемпіонат, а також назвали володара Кубка за підсумками всіх турнірів 2017 року. За інформацією Теніс у Горішніх Плавнях, змагання проходили на кортах нового фізкультурно-оздоровчого комплексу.

У турнірі взяли участь 26 тенісистів з Горішніх Плавнів, Кременчука та Глобиного. Всіх учасників розбили на 13 пар, які на трьох кортах провели матчі групового турніру в чотирьох групах. Потім по дві кращі пари з кожної групи вийшли в чвертьфінал, після чого обрали дуети, що розіграли призові місця.


Поряд з чоловічими дуетами участь в турнірі брала і єдина жіноча пара, яка представляла Кременчук в складі Валентини Белоградовой і Оксани Топко. Представниці прекрасної статі не знітилися перед натиском чоловічих дуетів і гідно билися протягом всього турніру, завоювавши симпатії глядачів і учасників турніру. Гості з Кременчука записали в свій актив перемогу в одному з матчів на груповому етапі.


У фіналі турніру зустрілися Віктор Хижкін й Артур Атаєв, які представляли Горішні Плавні і пара з Кременчука в складі Петра Веренинова і Сергія Чеганова. Цей поєдинок дійсно став матчем року, в якому була інтрига і боротьба до самого тай-брейка. Господарі кортів програвали по ходу поєдинку з рахунком 4 6, потім за рахунку 6:7 змогли відіграти два матчбола, а потім відсвяткували перемогу вже під час тенісної лотереї - тай-брейку.


Таким чином, Віктор Хижкін і Артур Атаєв стали переможцями турніру, а кременчужани Петро Веренінов і Сергій Чеганов стали срібними призерами. У матчі за третє місце успіх був на боці гостей турніру Юрія Семидоцького (Кременчук) та Івана Горобця (Глобино), які обіграли дует з Горішніх Плавнів - Сергія Хилтунена і Віктора Продіуса.


За підсумками всього 2017 року визначили найкращого тенісиста-любителя з Горішніх Плавнів - Артур Атаєв.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Теннис в Горишних Плавнях
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх