Станція швидкої допомоги наступного року буде з надійним дахом

29.12.2017, 08:10 Переглядів: 3 324

Перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації пообіцяв посприяти проведенню капітального ремонту гаражу станції швидкої допомоги

Гараж на станції швидкої допомоги у Кременчуці, який перебуває майже під відкритим небом, обіцяють відремонтувати вже у наступному році за підтримки фінансування з обласного бюджету. Про це повідомляє прес-служба мерії Кременчука.


У рамках робочого візиту до Кременчука перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Андрій Пісоцький разом із міським головою Віталієм Малецьким оглянули технічну базу Станції екстреної медичної допомоги №2 м. Кременчука КУ "Полтавський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" та умови, в яких зберігаються автомобілі служби «103».



Мер Віталій Малецький звернувся до обласного чиновника з проханням про виділення на ці цілі коштів із обласного бюджету. Місто та область мають спільно опікуватися цим питанням, бригади станції швидкої допомоги обслуговують жителів як Кременчука, так і прилеглих до нього районів.


У цьому році з міського бюджету виділили 360 тис грн та проведено заміну вікон на енергозберігаючі металопластикові у будівлі станції екстреної медичної допомоги.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх