Новий керівник Федерації хокею Полтавщини проінспектував льодову арену «Айсберг»

28.12.2017, 07:44 Переглядів: 4 810

 

«Айсберг» - єдиний спортивний льодовий комплекс на Полтавщині

27 грудня під час робочої поїздки до Кременчука перший заступник голови Полтавської обласної державної адміністрації Андрій Пісоцький разом із міським головою Віталієм Малецьким оглянули хід реконструкції льодової арени «Айсберг». Про це повідомляє прес-служба мерії Кременчука. 



Андрія Пісоцького нещодавно обрали головою Федерації хокею Полтавської області після того як голова ОДА Валерій Головко склав повноваження та став головою Федерації футболу Полтавщини. 



Спортивний льодовий комплекс «Айсберг» єдиний на Полтавщині, подібного закладу немає навіть у сусідніх областях, зокрема у Кіровоградській та Черкаській. Андрій Пісоцький подякував представникам соціально-відповідального бізнесу, які вкладають кошти у будівництво таких важливих спортивних споруд, а саме керівнику ХК «Кременчук» Сергію Мазуру за розбудову інфраструктури льодової арени «Айсберг», вагомий вклад у розвиток хокейного спорту у Кременчуці. Він пообіцяв, що обласне керівництво сприятиме розвитку хокею на Полтавщині та надаватиме підтримку з обласного бюджету хокейному клубу «Кременчук».


Після завершення реконструкції спортивний комплекс «Айсберг» буде одним із найкращих в Україні і дасть можливість тренуватися не тільки спортсменам хокейного клубу «Кременчук», а й дитячо-юнацьким хокейним командам, юним спортсменам, що освоюють ази фігурного катання. На базі цієї льодової арени можна буде проводити обласні змагання з хокею та показові виступи з фігурного катання. Мер Віталій Малецький зазначив, що міська влада виділятиме кошти з міського бюджету для забезпечення підтримки тренувального процесу, щоб кременчуцькі діти мали змогу займатися цими далеко не дешевими видами спорту.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх