Небо, янголи, легенди та діти: що новенького кременчужанам почитати на Різдво

24.12.2017, 08:24 Переглядів: 2 615

 

Якщо католицьке Різдво ви вирішили зустріти в затишній домашній атмосфері з чаєм, мандаринками та закутавшись у картатий плед, то радимо вам запастись захоплюючою книжкою і смаколиками. Тим більше, що спеціально для наших читачів-книголюбів, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

 
 

Богдан Коломійчук (нар. 1984 р.) – український письменник, володар Гран-прі міжнародного конкурсу «Коронація слова - 2013». У творах поєднується захоплюючий сюжет, містика, гумор та правдиві історичні факти.

До його нової книги увійшли детективний роман «Небо над Віднем» та повість «Остання справа комісара Вістовича». Роман розповідає про загадкові події, що мали місце у Львові, Будапешті та Відні на початку Першої світової війни. На виставці у місті Лева зникла одна з найцінніших коштовностей Габсбурзької династії, яка до того ж має здатність змінювати плин часу. До справи береться львівська поліція на чолі з комісаром Вістовичем, а протидіє їм російська «охранка».

 
 

 

Януш Корчак (справжнє ім’я Генрик Гольдшмід - всесвітньо відомий польський педагог-новатор, лікар, письменник, засновник і керівник знаменитого «Будинку Сиріт». Під час Другої світової війни загинув у газовій камері разом зі своїми вихованцями в таборі смерті Треблінка.

Книжку «Як любити дітей» слід прочитати всім – і тим, хто вже є батьками, і тим, хто тільки ними планує стати, людям, які дуже люблять своїх дітей, і тим, хто шукає в собі батьківські інстинкти, хто сумнівається в правильності своїх поглядів на виховання і любов до дітей. Адже взаємини між дорослими і дітьми дуже складні, і вони не завжди одне одного розуміють. Щоб полюбити дитину, треба її прийняти та зрозуміти. А щоб зрозуміти, потрібно її знати. Ось про що ця книжка.


  

 

Гийом Мюссо «Зов ангела».

Маделин и Джонанатан случайно столкнулись в нью-йорском аэропорту. Об этой встрече можно было забыть, если бы не одно обстоятельство: в сутолоке они случайно обменялись мобильными телефонами.

Мобильный телефон для современного человека – не просто средство связи. Ему доверяют то, что раньше доверяли только дневникам и сейфам…

Эти двое встретятся в Нью-Йорке, чтобы найти ключ к загадке, которая когда-то едва не стоила Маделин жизни…

 
 

 

Тоти Лесеа «Энда».

Тоти Лесеа – блестящий фантаст, одна из самых популярных испанских писательниц. Ее романы занимают верхние строки в книжных рейтингах – ведь она создает захватывающие истории.

Когда над родной землей нависла страшная угроза, юная Эндара поняла: свет Красной Луны, под которым она родилась, - не проклятие, а дар, знак покровительства Богини. И теперь устами Эндары, она будет указывать племенам Энды, как победить закованного в стальные латы жестокого северного короля…


Автор: Руслана Горгола Джерело фото: 12millionov.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх