41 кременчужанин 2018 році пройде оздоровчі курси за кошти міського та обласного бюджетів

23.12.2017, 15:03 Переглядів: 2 401

 

Цього року оздоровчі послуги отримали 45 кременчужан

У 2018 році Кременчуцьким міським центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді планується направити на відпочинок із наданням оздоровчих послуг 22 учасника АТО та 19 членів їх сімей.  Про це повідомляє прес-служба мерії Кременчука. 


Цього року Кременчуцький міський центр соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді координував питання щодо забезпечення санаторно-курортного оздоровлення членів сімей загиблих ветеранів війни, членів сімей загиблих воїнів-інтернаціоналістів, та осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва, контузій чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності, АТОвців та їх родин.


За інформацією директора центру Олени Цилюрик, із обласного бюджету – 2017 року на оздоровлення виділили 194 тис. грн., з яких фактично освоєно – 107 тис. 122 грн. В цілому за обласні видатки оздоровилося 19 громадян відповідного статусу. Окрім того, за кошти обласного бюджету на санаторно-курортне лікування було направлено члена родини кременчужанина – учасника Революції Гідності. 25 АТОвців отримали оздоровчі послуги за кошти міського бюджету. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх