«Кременчук» в овертаймі поступається «Галицьким Левам»

19.12.2017, 10:01 Переглядів: 2 287

Кременчужани поступаються й відпускають інших котів, «Білий Барс», на відстань 7 очок

18 грудня у Новояворівську місцева хокейна команда «Галицькі Леви» перемогла «Кременчук» лише в овертаймі.


Як повідомляє прес-служба УХЛ, «Кременчук» почав матч з місця в кар'єр, і вже на 3-й хвилині матчу рахунок відкрив Руслан Ефімочкін, для якого ця шайба стала лише другою в сезоні. Однак незадовго до свистка на перерву рахунок зрівняв Богдан Арабов.


Другий період пройшов за схожим сценарієм, з тією лише різницею, що шайб закинули вдвічі більше. Спочатку на 3-й хвилині періоду, шайбу в сітку воріт Вязовова відправив Єгор Шах, який нарешті відновився після травми. Через 4 хвилини відзначився капітан "левів" Всеволод Толстушко, але кременчужани відповіли точним пострілом Богдана Поліщука. Але Толстушко підтвердив свій статус одного з кращих гравців ліги, і оформив дубль, реалізувавши відкладений штраф для своєї команди.


У третьому періоді глядачі не побачили закинутих шайб, і гра перейшла в овертайм. Відзначимо, що «Кременчук» зіграв найбільшу кількість матчів у овертаймі в нинішньому сезоні - цей додатковий період став третім для команди Олександра Савицького.


За хвилину до кінця овертайму хокеїсти "левів" провели контратаку, яка принесла результат команді Михайла Чіканцева. Богдан Арабов відправив у відрив Микиту Муртіщева, який обіграв Микиту Петленка.



«Галицькі Леви» - «Кременчук» 4:3 ОТ (1:1; 2:2; 0:0; 1:0)

Шайби: 1:0 Ефімочкін (Шах), 02:52. 1:1 Арабов (Абаджян, Муртищев), 18:07. 2:1 Шах (Бойков, Карпенко), 22:45. 2:2 Толстушко (Кизло, Дворник), 26:50. 3:2 Поліщук (Горлушко, Шах): 27:56. 3:3 Толстушко (Генералов, Кизло - шостй польовий), 33:35. 4:3 Муртищев (Арабов, Сірченко), 63:57.

«Галицькі Леви»: Вязовов (Александров); Толстушко, Ратушний, Порупа, Тонковид, Сивульський, Сисак; Дворник, Генералов, Кизло, Муртищев, Брага, Середа, Алексейчук, Сірченко, Чиканцев, Арабов, Абаджян, Арустамов, Панченко, Попережай.

«Кременчук»: Петленко (Власенко); Савицький, Козачук, Грицьких, Роганов, Горлушко, Наливайко; Бойков, Алексанян-Петрович, Крючонкін, Гриценко, Чернишенко, Красильніков, Поліщук, Ефімочкін, Шах, Карпенко.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький

- «Леви» сьогодні боролися на кожному клаптику майданчика і тому перемогли. Команда супротивника хотіла більше виграти - вони лягали під шайбу, а у нас деякі хокеїсти піднімали коли не треба ніжки і ми пропускали голи.


Також у нас кадрові проблеми, тому що захворіли деякі гравці і поїхали не всі ті, яких планували ставити на матч.


Третя ланка сьогодні закинула три шайби, вони старалися. А наша «лімітована каста» думала, що вони зірки, а опинилися ... Хоча треба розуміти, що у «Львів» такі ж хокеїсти як і у нас, але грали вони з сверхсамовіддачею і позамежним бажанням перемогти. Ось звідси і такий результат.


Турнірна таблиця

 


21 грудня о 18.00 підопічні Олександра Савицького приймуть харківське "Динамо". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Джерело відео: xsport.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх