Ближче до життя: на уроках інформатики у Кременчуці учні працюють в особистому кабінеті Центру адмінпослуг

19.12.2017, 13:04 Переглядів: 2 307

Школярів знайомлять з перевагами роботи Центру надання адміністративних послуг та вчать, як власноруч замовити собі перший паспорт у вигляді ID-картки

Учням кременчуцького ліцею №4 знайомили з перевагами роботи Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в рамках проекту «Зроби самостійний крок у доросле життя!» ЦНАП та підрозділи міграційної служби міста розповіли школярам про еволюцію та трансформацію паспорта, порядок його оформлення. 


Юним кременчужанам показали як самостійно, без залучення дорослих, підготувати необхідний пакет документів для отримання головного документа у їх житті.


Спеціаліст Автозаводського РВ у Кременчуці УДМС України у Полтавській області Яна Тимченко вказала на переваги біометричних паспортів. Озвучила перелік документів, а також органи, до яких необхідно звертатися за оформленням паспортів.


Спеціаліст ЦНАПу Тетяна Карташова звернула увагу учнів на те, що особливо зручно замовляти довідку про місце проживання (довідку форми №13), необхідну при оформленні паспорта, у кременчуцькому ЦНАП в онлайн режимі. Детально зупинилася на процедурі реєстрації в Особистому кабінеті. Роздані флаєра «Як замовити довідку про реєстрацію місця проживання onlіne - без відвідування ЦНАП? Кілька простих кроків» зможуть без проблем допомогти дітям подати заявку та звернутися до Центру лише для отримання документів.


Подібні уроки будуть проведені й у інших школах, а практикою учні займуться на уроках інформатики.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх