Юнаки «Кременя» стали чемпіонами області

8.12.2017, 09:45 Переглядів: 1 995

Юнаки «Кременя» стали чемпіонами області

"Слоники" перемогли однолітків з Миргорода, Чутового, Лубен та Пирятина

Баскетболісти команди “Кремінь” 2005 року народження, перемігши у фінальній зустрічі полтавських однолітків, стали чемпіонами області. Про це повідомляє прес-служба клубу. 

 

Підопічні Ігоря Піча впевнено переграли суперників з Миргорода, Чутового, Лубен, Пирятина, а у вирішальній зустрічі 2 грудня переграли юних баскетболістів з Полтави та стали чемпіонами Полтавщини.

 

А ось в студентській баскетбольній лізі Полтавщини незабаром визначиться переможець. 4-5 грудня  студентські команди області відіграли матчі першого етапу змагань.

 

У Полтаві в суперечку за чемпіонство вступили команди Кременчуцького національного університету (Кремінь-КрНУ), Полтавського національного  педуніверситету (ПНПУ), Полтавського національного технічного університету (ПНТУ),  Кременчуцького педагогічного коледжу (КПК), Української  медичної стоматологічної  академії (УМСА).

 

Баскетболісти «Кремінь-КрНУ» не зустріли серйозного опору та впевнено переграли всіх суперників. У підсумку кременчуцькі студенти очолили турнірну таблицю, на другому місці команда ПНПУ, на третьому УМСА, четверті – педколедж.

 

Другий етап обласної студентської ліги пройде 12-13 грудня в Кременчуці, де і визначиться переможець першості. Саме чемпіон області і буде представляти Полтавщину в іграх студентської ліги серед команд центрального дивізіону – Полтавська, Кіровоградська та Черкаська області. Ігри пройдуть наприкінці лютого – початку березня 2018 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх