Треба встигнути: як працюватимуть банки на свята

4.12.2017, 08:19 Переглядів: 4 682

Треба встигнути: як працюватимуть банки на свята

Платежі з одного банку в інший проводитимуть до вечора 28 грудня

Перед Новим роком та тиждень після нього банківська система працюватиме в окремі дні за подовженим графіком, а на свята - взагалі не працюватиме, повідомляє прес-служба Національного банку.

 

Перший вихідний – Різдво 25 грудня

 

 

27 та 28 грудня система електронних платежів (СЕП) Національного банку України працюватиме в режимі подовженого банківського дня на дві години.

 

29 грудня, в останній робочий день року, до 13:00 у СЕП можуть здійснюватися лише платежі між банківськими установами, підпорядкованими одній юридичній особі, а також платежі, спрямовані до НБУ та органів Держказначейства. Нацбанк та органи Держказначейства можуть здійснювати платежі на адресу всіх учасників СЕП. Банківський день у СЕП закінчується о 15:00.

 

 

1 та 8 січня 2018 року СЕП, система електронної пошти Національного банку України, депозитарій НБУ, Система СЕРТИФ, Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України, система з купівлі та продажу кредитних ресурсів у національній валюті на міжбанківському кредитному ринку України «КредІнфо2», Автоматизована інформаційна система «Реєстр договорів з нерезидентами 2» не працюватимуть.

 

2 січня банки працюватимуть без клієнтів і забезпечуватимуть комплекс робіт, пов’язаних із початком нового звітного року. Міжбанківські перекази коштів через СЕП у цей день не здійснюватимуться.

 

3, 4, 5 та 9 січня СЕП і банківська система України працюватимуть у звичайному режимі.

 

Від 29 грудня 2017-го до 3 січня 2018-го включно діятиме офіційний курс гривні до іноземних валют та банківських металів, який регулятор установить 28 грудня.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: lviv.vgorode.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх