Ревнощі, диво та тирани: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

26.11.2017, 12:01 Переглядів: 2 298

Для тих, хто останній осінній вікенд вирішив провести вдома з духм'яним чаєм та теплою книгою, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

Книга Андрія Кокотюхи «Втікач із Бригідок» - шоста книга серії «Ретророман», у якій читач знову зустрічається з уже знайомими героями Климентієм Кошовим та Йозефом Шацьким.
Львів, осінь 1916 року. Героя війни Захара Ладного підозрюють у вбивстві через ревнощі. Звинувачення кидає тінь не тільки на самого Захара, а й на його бойових побратимів. Захистивши його, Клим Кошовий може врятувати честь Легіону. Та далі події розгортаються досить несподівано: Захар Ладний робить відчайдушну спробу втекти з в’язниці, захопивши Кошового в заручники…

 

Галина Вдовиченко – заступник головного редактора газети «Високий замок» і обдарована письменниця. Її роман «Інші пів’яблука» - це зворушлива й оптимістична історія про те, що ніколи не пізно повірити в диво.
Дерев’яне яблуко, витвір майстра епохи бароко – це не просто сувенір. Воно вміє здійснювати найпотаємніші бажання, і колись змінило життя чотирьох подруг. Кожна з них отримала те, що хотіла. З того часу минуло п’ять років. Яблуко припадає пилом на полиці між банок з варенням – до того часу, поки його не … викрадають. І подруги опиняються у вирі нових пригод…

 

Светлана Талан вошла в тройку самых популярных писателей Украины по версии журнала «Фокус». Все ее книги пользуются неизменным успехом у читателей. Вот и новый роман «Раздели мою печаль» не исключение.
В семи Миланы все живут по правилам отца-тирана. Девушка очень боится его гнева и страдает от постоянных унижений. Она не в силах противиться, но втайне мечтает вырваться из дома и начать нормальную самостоятельную жизнь.
Вскоре Милана знакомиться с Владимиром, который предлагает уехать вместе с ним. Девушка соглашается, но новая семья стала для нее такой же клеткой. Придет время, и она решится на рискованный шаг – сбежит с двумя маленькими детьми на руках. Судьба заставит ее измениться и стать сильной.

 

Сергей Бакшеев «На линии огня».
Хитрый и расчетливый преступник по прозвищу Доктор придумал, как обмануть банкоматы. Фальшивые деньги – его спасение. Искусно и оправданно наказывая банк, Доктор сводит счеты со своими врагами: из-за них он потерял любимую работу, именно они чуть не убили его единственную дочь.
Доктор превращает месть в настоящее искусство. Но никто не знает, что им движет, и никто не догадывается, что в его жизни начался обратный отсчет.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: 99px.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх