Купуй українське, підтримай Україну!

22.11.2017, 12:11 Переглядів: 2 618

Українська земля дає нам усе необхідне для життя. То чому б не розвивати саме вітчизняну промисловість? У нас є родючий чорнозем, багаті природні ресурси та найпрацьовитіші люди. Державна задача – розвиток внутрішньої економіки, що дасть українцям робочі місця та якісну продукцію.

Україна багата найкращими майстрами, які пошиють для нас шикарні наряди з якісної тканини, зроблять прекрасну та якісну їжу, косметику та безпечні іграшки для наших дітей.

 

Купуй українське, підтримай Україну!

То чому ж ми надаємо перевагу непотребу, який нам втридорога привозять як сміття з інших країн, в той час, коли наші заводи стоять, бо «попиту немає»?

 

«Саме у цьому напрямку Радикальна партія Олега Ляшка бачить план добробуту для України» -, говорить депутат міської ради та голова обласної організації РПЛ Дмитро Кавунник.

 

- Тільки у Кременчуці ми маємо з десяток конкурентоспроможних підприємств. Для прикладу КрАЗ і вагонобудівний завод. Продукцію цих підприємств купує увесь світ. То чому держава не підтримує заводи? Ви знаєте про складні ситуації, коли підприємства не працювали, або були на межі закриття. А зарплати які там? Це ж смішно! А все тому, що держава радше купить за кордоном. Це ганебна і трагічна стратегія будь-якої держави! А під час війни тим паче! Тому не дивно, що наші українці їдуть за кордон, продаючи свої руки та знання чужинцям -, підкреслює Дмитро Кавунник.

 

А Полтавщина в цілому? Це ж велика скарбниця! В області близько 10 видів корисних копалини: нафта, газ, вугілля, торф, залізняк, будівельні матеріали, мінеральна вода та ін.

 

Схоже, що нашій країні просто потрібен справжній господар, який любить свою рідну землю…

 

Тому перша необхідність для розвитку України, яку пропонує Радикальна партія, це розвиток ТІЛЬКИ української промисловості, українського сільського господарства. І це не лише слова. Партія вже розробила декілька законопроектів щодо розвитку та розбудови нашої економіки:

 

- Наш законопроект про заборону використання пальмової олії у молочних продуктах лежить уже 2 роки. В Україні немає ціни на молоко, залишилось менш як 2 мільйони поголів'я корів, тоді як у Новій Зеландії їх понад 10 мільйонів. Селяни не мають можливості годувати свої сім’ї, а ви блокуєте ухвалення цього важливого законопроекту. Так само лежить 2 роки наш законопроект про індустріальні парки. Євросоюз вводить мита на нашу металургійну продукцію, тим самим витісняючи її із європейського ринку. Українські металурги сидять без роботи, а всім тут байдуже. Всі мовчать. Скільки можна мовчати?, – звернувся до колег Олег Ляшко.

 

Купуй українське, підтримай Україну!

 

Партія та радикали по свій країні й надалі будуть наполягати на прийнятті відповідних законів та рішень, які стануть ключовими для добробуту України. Купуй українське, підтримай Україну! -, наголосив Дмитро Кавунник.

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх