Попелюшка та Снігова королева у Лембурзі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

4.11.2017, 15:05 Переглядів: 2 097

Попелюшка та Снігова королева у Лембурзі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

Для тих, хто цей туманний вікенд вирішив провести вдома з ароматним какао та книгою, бібліотекар відділу абонемента ЦМБ ім. Горького Наталія Манжеліївська підготувала чергову добірку книжкових новинок

Попелюшка та Снігова королева у Лембурзі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних Анна Хома – львівська письменниця, медик і психолог, лауреат конкурсу «Коронація слова», автор кількох романів, що мали неабиякий успіх у сучасного читача. Події її нового роману «Лемберг. Під знаменами сонця.» розгортаються у Львові, який протягом майже півтора століття австро-угорського періоду носив назву Лемберг.
19 століття.
Що може бути спільного між паничем і злидарем, аристократом і авантюристом? Несподівано для самого себе злодій Мар’ян Добрянський рятує від бандитів шляхтича Яна Губицького. І тому Ян запрошує його до свого маєтку. Та чи знає він, хто ж насправді цей Мар’ян? Але ж доля недарма з’єднала дві дороги, і ось уже жорстокий розбишака та розпещений аристократ мандрують поза законом, намагаючись зрозуміти правду один про одного – і про самих себе. Хто є хто у цій загадковій історії і які таємниці вкривають стіни старого міста?
Попелюшка та Снігова королева у Лембурзі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Мэри Хиггинс Кларк «Убийство Золушки».
Скандальное телешоу «Под подозрением» посвящено нераскрытым преступлениям давних лет. Для очередного выпуска программы ее ведущая Лори Моран раскопала трагедию, которая произошла двадцать лет назад, когда в парке убили студентку по имени Сьюзан. Спасаясь от убийцы она обронила туфельку, поэтому журналисты окрестили это дело «убийством Золушки».
И вот спустя много лет, Лори собирает вместе всех, кто знал Сьюзан, чтобы они рассказали телезрителям то, что им известно. Сможет ли журналистка выяснить, кто преступник или сама окажется в опасности, вы узнаете, прочитав книгу.
Попелюшка та Снігова королева у Лембурзі: що новенького кременчужанам почитати на вихідних

 

Мария Метлицкая «Миленький ты мой».
Сначала Лиду бросила мать – просто уехала и не вернулась, оставив дочь в глухой деревне на воспитание бабушки.
Так девочка и росла – с твердым убеждением, что никому не нужна. Потом ее бросали мужчины. Она была запрограммирована на одиночество, тоску, неудавшуюся жизнь. Ее сердце, словно заморозили. И Лида не сомневалась, что разморозить его нельзя. Да она и не хотела – жить с ледышкой вместо сердца даже удобно: ни мук совести, ни страдний. И любви тоже нет – чтобы не разочаровываться. Одного она только не учла – без любви жить невозможно.

 

Еріх Марія Ремарк «Три товариші».
Це нове видання роману, що належить до золотого фонду світової літератури ХХ століття. Книга перекладена багатьма мовами та майстерно перенесена кінорежисерами на екрани, входить до трилогії романів Ремарка про трагедію «втраченого покоління» - молодих людей, які стали жертвами страшної й жорстокої Першої світової війни.
Складна історія трьох друзів, які пліч-о-пліч пройшли війну, знаходять у собі сили жити далі, цінувати кожен день і все, що він дарує.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: buzya-kuzya.blogspot.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх