За 74 секунди до кінця матчу «Кременчук» переміг «Вовків»

1.11.2017, 20:57 Переглядів: 2 836

За 74 секунди до кінця матчу «Кременчук» переміг «Вовків»

Три хет-трики та 13 шайб за один хокейний матч. Цей камбкек необхідно бачити:)

1 листопада хокейний клуб «Кременчук» зіграв свій домашній матч на броварському «Терміналі», поки йде реконструкція льодової арени "Айсберг". Суперником підопічних Олександра Савицького були "Вовки".

 

«Кременчук» - «Вовки» 7:6 (0:1; 1:4; 6:1)

Шайби: 0:1 Шапіро (Овчинніков, Шахов), 15:59. 0:2 Шахов (Овчинніков), 20:08. 0:3 Шахов (Милинський), 23:39. 0:4 Шахов (Овчинніков, Милинський), 24:01. 1:4 Бойков (Козачук), 38:12. 1:5 Овчинніков (Шахов, Шапіро), 38:41. 1:6 Овчинніков (Шапіро, Шахов), 40:46. 2:6 Карпенко (Бойков), 44:45. 3:6 Карпенко, 45:01. 4:6 Карпенко (Кривошапкін, Бойков), 45:55. 5:6 Бойков (Кривошапкін), 49:44. 6:6 Алексанян-Петрович (Наливайко, Красильніков - більш.), 57:51. 7:6 Бойков (Наливайко, Кривошапкін), 58:46.

«Кременчук»: Петленко (Власенко); Боєвих - Роганов, Наливайко - Грицьких, Горлушко - Савицький, Козачук - Поліщук; Кривошапкін - Карпенко - Бойков, Алексанян-Петрович - Красильніков - Крючьонкін, Чорний - Гриценко - Шиманський, Ефімочкін.

«Вовки»: Гордюшин (Логінов); Бобков - Бугаєв, Приваліхін - Омельченко, Луценко - Пуголовкін; Овчинніков - Шахов - Шапіро, Милинський - Черниченко - Черемнов, Шелестун - Носко - Боронило, Р. Светлий.

 

 

Як повідомляє прес-служба ХК "Кременчук", у першому періоді кременчужани обрушили на ворота суперника шквал атак. Господарі перекидали суперника 14 - 3, але надійно в воротах грав Микита Гордюшин, а рідкісна контратака «вовків» завершилася голом у ворота Микити Петленка - відзначився кращий бомбардир і снайпер броварчан Соломон Шапіро. Як і в перших двох попередніх поєдинках між командами на першу перерву кременчужани пішли програючи.

 

У перших двох зустрічах «Кременчук» переламувати хід ігор у другому періоді в свою користь, але на цей раз «вистрілив» за чотири хвилини хет-триком Михайло Шахов, і на табло горіли 0:4. Після другої шайби Шахова в воротах «Кременчука» відбулася ротація - замість Микити Петленка на лід вийшов Віталій Власенко. Кременчужани продовжували атакувати й під завісу другої двадцятихвилинки Антон Бойков в більшості нарешті розпечатав ворота Микити Гордюшина. Але через півхвилини Олексій Овчинніков зробив знову відрив в рахунку в чотири шайби. У другому таймі кременчужани перекидали суперника 19 - 9 ...

 

У заключному періоді Овчинніков оформив дубль і здавалося п'ять шайб переваги повинні були зафіксувати перемогу «вовків». Але капітан «Кременчука» Севастян Карпенко оформив хет-трик за 1 хвилину 10 секунд і скоротив відставання до двох голів. Одна шайба Сергія Алексаняна-Петровича і дві Антона Бойкова, який оформив хет-трик у поєдинку, принесли божевільну перемогу з неймовірним камбеком підопічних Олександра Савицького 7:6.


Олександр Савицький: «СМС-повідомлення президента в другому перерві стало визначальним у матчі»

За 74 секунди до кінця матчу «Кременчук» переміг «Вовків»

 

Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- У нас в матчі було значну перевагу, постійно ініціатива була у нас, але знову програємо перший період.

- З чим пов'язаний «провал» у другій двадцятихвилинці, після якого рахунок став 1:5?

- Знову у нас було багато гольових моментів, але дуже добре відіграв воротар суперника. Вони змогли вистояти, закинути ще три шайби, і у нас стався психологічний легкий надлом, але добре, що в третьому періоді змогли все виправити.

 

- Що ви в другому перерві сказали команді?

- Президент клубу надіслав СМС-повідомлення, яке ми зачитали команді - воно стало визначальним у матчі.

 

- Що було в СМС?

- Нехай це залишиться невеликою таємницею, головне, що воно позитивно вплинуло на гру команди.

 

- Який момент найбільше запам'ятався в поєдинку?

- Коли за рахунку 5: 6 «фартова» шайба вилетіла за межі майданчика, і Антон Бойков кричав прес-аташе команди, щоб він будь-що не стало повернув її назад на лід (сміється).

 

- Шайбу непросто було забрати у глядачів... На вашій пам'яті було таке, щоб команда відігравала по ходу матчу п'ять шайб?

- Будучи гравцем мінського «Кераміна» вели в гостях у «Гомеля» 5:0, але матч закінчився 5: 5. До сих пір впевнений, що в першому голі господарів шайба не перетнула лінію воріт...

 

Набравши 26 очок кременчужани продовжують йти на третьому місці в турнірній таблиці.

 

Турнірна таблиця

За 74 секунди до кінця матчу «Кременчук» переміг «Вовків»

 

Наступний матч ХК «Кременчук» зіграє в Новояворівську проти «Галицьких Левів». Матч відбудеться 4 листопада о 18.00.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: УХЛ Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх