«Кремінь» сьогодні зіграє в Кубку України. Пряма трансляція

4.11.2017, 08:29 Переглядів: 3 448

«Кремінь» сьогодні зіграє в Кубку України. Пряма трансляція

Матчі відбудуться 4 та 5 листопада в КДЮСШ №2

4 та 5 листопад баскетбольний клуб «Кремінь» зіграє з «Золотим віком» з Кропивницького в рамках Кубку України. Початок матчів о 13.00 у КДЮСШ №2, за адресою вул. Залудяка, 5. Пряма трансляція на каналі Громадське.Кременчук, Лтава або на сайті Телеграфу у цій новині з'явиться посилання на трансдляцію.

 

 

Пряма трансляція матчу 4 листопада

 

- «Кремінь» - досвідчена команда, гравці якої мають досвід виступів у Суперлізі. Не зважаючи на це, ставимо собі за мету перемогти цього суперника і пройти далі. Тепер працюватимемо і намагатимемося втілити цей план у життя. У цілому, в кубку хотілося б зустрітися з клубом із Суперліги. Адже ігри проти таких команд перш за все надають досвід. Настрій у хлопців бойовий, усі грають із величезним бажанням і самовіддачею, за що окремо хотілося б подякувати нашому президенту Сергію Олександровичу, який зробив усе необхідне для того, щоб команда концентрувалася виключно на своїй грі і не відволікалася на інші моменти. Зі свого боку ми робитимемо все можливе, щоб тішити наших уболівальників, які дійсно ходять на баскетбол, підтримують і вірять у нашу команду, – цитує головного тренера «Золотого віку» Георгія Ступенчука офіційний сайт суперника.

 

Пряма трансляція матчу 5 листопада

 

Нагадаємо, що кваліфікаційні змагання за почесний трофей є зональними, тож учасники розподілені на два Дивізіони А і Б. У заключному раунді кваліфікації команди у режимі двоматчевих протистоянь визначатимуть вісімку команд (по чотири найкращі з кожного Дивізіону), до якої з наступного етапу вже приєднаються клуби Суперліги.

 

Першою боротьбу у заключному раунді кваліфікації розпочне пара з Дивізіону «А» СумДУ – ОКПЗО-ДЮСШ-Інваспорт. Сумчани і дніпряни обидва матчі проведуть у Сумах 30 і 31 жовтня. Решта 14 команд перші матчі проведуть 1 і 4 листопада, матчі-відповіді – 4 і 5 листопада.

 

По чотири найкращі команди з кожного Дивізіону продовжать боротьбу за Кубок України 15 листопада, тоді ж у боротьбу за почесний трофей вступлять вісім команд Суперліги.

 

Сітка Кубка України

«Кремінь» сьогодні зіграє в Кубку України. Пряма трансляція

«Кремінь» сьогодні зіграє в Кубку України. Пряма трансляція

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Кременчуцьке Громадське Телебачення
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх