Кременчужанин просить у мера європейських зупинок

9.10.2017, 12:00 Переглядів: 3 251

Кременчужанин просить у мера європейських зупинок

Нова петиція

9 жовтня на сервісі електронних петицій мерії з'явилось нове звернення до мера Кременчука Віталія Малецького з проханням розмістити на кожній зупинці громадського транспорту розклад руху та номери маршруток та тролейбусів.

 

Ініціював збір підписів під такою пропозицією Євгеній Царинний.

 

«Пропоную за європейським зразком помістити на кожну зупинку в місті розклад руху автобусів і тролейбусів (номер, куди їде і час прибуття) для більш комфортного пересування містом та більш точного планування часу відправлення як кременчужан так і гостей нашого рідного міста», -пише у тексті петиції автор.

 

Підтримати ініціативу Євгенія можна тут.

 

Кременчужанин просить у мера європейських зупинок

 

Нагадаємо, що минулого року кременчужанка Альона Лашко пропонувала облаштувати кременчуцькі маршрутки електронними табло або хоча б звичайними табличками з розкладом руху. Ії петиція набрала необхідну для розгляду кількість підписів і мер на неї відповів.

 

Тоді, у своїй відповіді очільник міста розповів, що у зв’язку з тяжким економічним становищем, кошти на облаштування зупинок громадського транспорту в міському бюджеті відсутні, але роботи у цьому напрямку все одно ведуться. А можливість обладнання зупинок громадського транспорту електронними табло, на яких відображатиметься інформація про рух транспорту у реальному часі, буде розглянута після обладнання усіх автобусів та тролейбусів пристроями GPS-навігації, та за умови належного фінансування.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх