«Кременчук» приборкав кішок: обіграв «Левів» та наздогнав «Барсів»

30.09.2017, 11:05 Переглядів: 1 942

«Кременчук» приборкав кішок:  обіграв «Левів» та наздогнав  «Барсів»

Четверта поспіль перемога підопічних Олександра Савицького в регулярному чемпіонаті

29 вересня ХК «Кременчук» в броварському «Терміналі» обіграв «Галицьких Левів» з Новояворівська з рахунком 5:4. Ця перемога стала четвертою поспіль у регулярному чемпіонаті УХЛ сезону-2017/18.

 

За набраними очками кременчужани наздогнали в турнірній таблиці білоцерківський «Білий Барс», який йде на другому місці. Зараз у обох клубів по 12 балів після шести ігор, але «барси» попереду за рахунок особистої перемоги між командами в першому колі в Білій Церкві 5:3.

 

«Кременчук» приборкав кішок:  обіграв «Левів» та наздогнав  «Барсів»

 

У матчі проти «Левів» у «городян» закинутими шайбами відзначилися Богдан Наливайко, Дмитро Чорний, Дмитро Чернишенко, Гліб Кривошапкин і Севастіан Карпенко.

 

Загалом, кременчужани виглядали фаворитом поєдинку, але команда з Новояворівська виявилася непростим суперником для віце-чемпіона України. Натхнені двома поспіль перемогами хокеїсти Михайла Чіканцева виграли стартовий період, пропустивши першими, а під завісу матчу дубль на свій рахунок записав капітан «левів» Всеволод Толстушко, але цього виявилося недостатньо щоб зрівняти рахунок.

 

- Перед грою просили хлопців, щоб вийшли на гру зі стовідсотковим настроєм, зібраними, адже перед цим ми перемогли в трьох матчах поспіль, - прокоментував перемогу Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький. - Але розслабилися, напевно через рахунок в попередньому матчі з «левами» 6:2. У першому періоді був недонастрій, але вчасно схаменулися і зібралися, довели поєдинок до перемоги. Хоча і в третьому періоді непотрібні видалення привели до нервового закінчення матчу. Але з іншого боку - де їм ще вчитися, як не в таких поєдинках?

 

«Кременчук» - «Галицькі Леви» - 5:4 (1:2; 2:0; 2:2)

 

Шайби: 1:0 Наливайко (Бойков), 6:47. 1:1 Чіканцев (Арабов, Сірченко - більш.), 15:28. 1:2 Дворник (Генералів), 16:48. 2:2 Чорний (Горлушко - більш.), 27:17. 3:2 Чернишенко (Бойков, Кривошапкин), 30:01. 4:2 Кривошапкин (Бойових - більш.), 43:42. 4:3 Толстушко (Дворник, Тонковід - більш.), 47:55. 5:3 Карпенко (Бойков, Чернишенко), 50:47. 5:4 Толстушко (Генералів, Чіканцев - більш.), 58:34.

 

«Кременчук»: Петленко (Калашник); Роганов - Козачук, Бойових - Наливайко, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Кривошапкин - Крючонкін, Чорний - Гриценко - Шиманський, Поліщук, Шах.

 

«Галицькі Леви»: Пеленський (Дорош); Толстушко - Тонковид, Черня - Порупа; Чобанян - Дворник - Генералов, Чіканцев - Сірченко - Арабов, Кізла - Середа - Абаджян, Брага, Арустамов.

 

Штраф: 26 - 10

 

Кидки: 28 - 21

 

Наступний матч «Кременчук» зіграє проти лідера чемпіонату УХЛ донецького «Донбасу». Матч відбудеться 4 жовтня о 18:00 в броварському «Терміналі».

Автор: Руслана Горгола Фото: hckremenchuk.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх