ХК «Кременчук» у драматичному матчі обіграв «Динамо»

27.09.2017, 20:10 Переглядів: 2 600

ХК «Кременчук» у драматичному матчі обіграв «Динамо»

Хет-трик Дмитра Чернишенка приніс "Кременчуку" перемогу

27 вересня в Харкові пройшов матч, де хокейний клуб "Кременчук" з місцевим "Динамо" розіграли чисте третє місце в турнірній таблиці УХЛ після шести турів.

«Кременчук» з самого старту побіг вперед, і вже на п'ятій хвилині рахунок в поєдинку відкрив Антон Бойков. Усі наступні атаки команди Олександра Савицького в цьому періоді не увінчалися успіхом. Про це повідомляє прес-слуба УХЛ.

У другому періоді, досить несподівано, на деякий час вперед вийшов харківський клуб. Спочатку, в більшості, шайбу в ворота Микити Петленка закинув Микита Олійник, а через 10 хвилин, в меншості, другу шайбу у складі МХК «Динамо» закинув Олексій Сиротенко. «Кременчук», зусиллями Дмитра Чернишенка, зрівняв рахунок на 20-й хвилині другого періоду.

Третя двадцятихвилинка знову пройшла під шквал атак кременчужан, проте закинути шайбу їм досить довго не вдавалося. Лише за півтори хвилини до кінця зустрічі, після видалення Данила Бабчука, третю шайбу в матчі закинув Дмитро Чернишенко зафіксував перемогу «Кременчука» в матчі Дмитро Чорний, який відправив шайбу в порожні ворота за 30 секунд до кінця гри.

МХК «Динамо» - ХК «Кременчук» 2:4 (0:1; 2:1; 0:2)
Шайби: 0:1 Карпенко (Чернишенко, Бойков), 4:55. 1:1 Олійник (Максименко, Горище - більш.), 21:55. 2:1 Сиротенко (Худяков - менш.), 32:45. 2:2 Чернишенко, 39:05. 2:3 Чернишенко (Бойков), 58:41. 2:4 Чорний (Гриценко, Шиманський), 59:26.

МХК «Динамо»: Гурко (Поливяний); Чердак - Максименко - Олійник, Лісін - Піддубний; Сиротенко - Халін - Куликов, Бабчук - Григор'єв; Костін - Шматько - Худяков, Гребьонкін - Швоєв; Колядинський - Виноград, Хохлов - Крюченко.

ХК «Кременчук»: Петленко (Калашник); Бойков - Карпенко - Чернишенко, Роганов - Козачук; Алексанян-Петрович - Кривошапкін - Крючьонкін, Наливайко - Грицьких; Чорний - Гриценко - Шиманський, Горлушко - Савицький; Поліщук.


Наступний матч "Кременчук" зіграє 29 вересня о 18:00 у Броварах проти "Галицьких Левів" з Новояворівська. Нагадаємо, що місцевий «Термінал» став тимчасовою домашньою ареною кременчужан, поки СК "Айсберг" в Кременчуці знаходиться на реконструкції.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх