Кременчужанка просить мера привести до ладу те, що наробили «якісь дебіли»

27.09.2017, 11:34 Переглядів: 8 906

Кременчужанка просить мера привести до ладу те, що наробили «якісь дебіли»

Нова петиція про наболіле

26 вересня на сервісі електронних петицій мерії з'явилось нове звернення до мера Кременчука Віталія Малецького, щодо ремонту зупинки та тротуару по вул. Вадима Пугачова. Створила петицію Ірина Бойчук.

 

Кременчужанка просить мера привести до ладу те, що наробили «якісь дебіли»

 

У тексті звернення автор побоюється, що рано чи пізно, дах зупинки «приземлиться якомусь нещасному на голову». Жінка звертає увагу міського голови на те, що цей дах зупинки «Вул. Вадима Пугачова» у бік Молодіжного давно знаходиться у аварійному стані.

 

«Вважаю, що дах треба зробити не під прямим кутом, а трохи нахиленим назад, щоб стікала вода і сніг і сам дах весь замінити і збільшити площу його поверхні або й самої зупинки, якщо це можливо. В ідеалі, звичайно, якби хоча б ззаду була стінка - щоб не так сильно задувало вітрами і дощем в непогоду. Але хоча б дах», - пише Ірина.

 

Також у автора «дуже серце болить» за величезну акацію, яка росте біля зупинки, адже вандали перетворили дерево на смітник.

 

«Вважаю, що треба його полікувати знавцям як це робиться - якимось садовим варом чи ще чимсь, і залатати ту дірку, щоб ніхто не робив сміттярку з величезного дерева».

 

Також жінка звертає увагу мера на відсутність біля зупинки урни, стан тротуару на якому можна «ноги можна повиламувати» та зливової каналізації.

 

«І ще дуже велика проблема в тих же місцях виникає під час того, коли тане сніг або після зливи. Якісь дебіли під час ремонту дороги, позакривали намертво усю «ливнёвку». І через те, що воді немає куди стікати, люди бродять мало не по коліно у холодній воді, псують недешеве взуття і найголовніше - мокрі ноги здоров'я не додають...»

 

Підтримати ініціативу Ірини можна ТУТ.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх