Футболісти «Кременя» виносять луцьку «Волинь»

30.08.2017, 18:54 Переглядів: 4 541

Футболісти «Кременя» виносять луцьку «Волинь»

Кременчужани здобувають першу домашню перемогу у першій лізі на стадіоні "Кремінь-Арена"

30 серпня МФК "Кремінь" здобув першу домашню перемогу в Першій лізі на стадіоні "Кремінь-Арена". Матч з луцькою "Волинню" завершився з рахунком 3-1.

 

"Кремінь" - "Волинь" - 3:1 (1:0)

Голи: Боровський 45', Богданов 51', Степанчук 55' - Марчук 63'

"Кремінь": А.Олійник, Бичков, Ходуля, Ченбай, Горват (Ентін, 65), Піскун (Квачов, 80), Вовкодав (Прошенко, 66), Боровський, Степанчук (В.Олійник, 70), Богданов, Тимченко (Янаков, 7). Запасні: Онопко, Авраменко. Головний тренер: Сергій Ященко
"Волинь": А.Марчук, Шаповал (Гладун, 88), Воробей, Никитюк (Марушка, 60), Тетеренко, Романюк, Медведь, Неделюк (Лезін, 52), О.Марчук (Ільницький, 63), Ляшенко, Мелінишин (Безкоровайний, 55). Запасні: Неділько, Шандрук. В.о. головного тренера: Альберт Шахов

 

Дискваліфікація: Дмитро Тєртишний (Кремінь)
Головний арбітр: Олександр Сахно (Київська область)
Асистенти арбітра: Юрій Вишневський (Київська обл.), Андрій Приймачук (Рівне) Четвертий арбітр – Олександр Садовий (Кременчук)
Спостерігач арбітражу: Валерій Курганов (Олександрія)

 

 

Матч розпочався з виконання славня України та хвилини мовчання за загиблими в Іловайській трагедії. За офіційними даними, з поля бою в Іловайську не повернулися 366 осіб, серед яких кременчужанин Ігор Ткаченко.

 

Вже на перших хвилинах матчу тренерський штаб “Кременя” провів вимушену заміну. Капітан “синьо-білих” Ігор Тимченко відчув дискомфорт, він до матчу пропустив кілька тренувань, але бажання зіграти взяло вверх. Досвідченого бомбардира на 5 хвилині замінив Іван Янаков. 

 

У Волині були моменти при виконанні кутового та зі штрафного. Небезпечним моментом відповіли й гості: Богданов отримавши передачу від Горвата пробив у ворота, але голкіпер гостей надійно зафіксував м'яч. Момент відкрити рахунок був у Боровського та Піскуна, який замикав удар голою. Під завісу першого тайму Боровському вдалося відкрити рахунок пробив у дальній кут воріт - 1:0.

 

На перших хвилинах другого тайму “Кремінь” подвоїв перевагу: Богданов після подачі Степанчука реалізував вихід один на один. “Синьо-білі” продовжили тиск на суперника. Боровський навісив на Степанчука, який збільшив перевагу господарів - 3:0. Команди провели кілька замін і гра трохи заспокоїлася. Оговтавшись “хрестоносці” почали штурмом брати ворота “Кременя”. Медведь головою пробив у штангу, а потім голкіперу Олійнику вдалося винести м'яч вже з лінії воріт. Забити гол престижу гостям все-таки вдалося, після навісу Ляшенка Марчук обіграв голкіпера.

 

Головний тренер “Волині” Альберт Шахов, який свого часу грав за “Кремінь”:

- Таке відчуття, що для деяких футболістів з іменем - Волинь пустий звук. Ті помилки, які можна простити молодь, допускають гравці з досвідом. Територіальна перевага та володіння м'ячем було за нашою командою, але помилки у другому таймі нівелювали перевагу. Образливо, що після першої домашньої перемоги під моїм керівництвом, хлопці не розуміють що він них вимагають.

Не виключаються кадрові зміни, тим паче до закриття трансферного вікна ще є час.

Щодо “Кременя”, то команда бойова, здивувала. Можна навіть сказати, що не відповідає місцю, яке вона займає. У минулому турі вони обіграли “Геліос” і по сьогоднішній грі вони довели, що не випадково. Команда молода, бойова, видно рука тренера.

 

Головний тренер “Кременя” Сергій Ященко розповів що є багато питань до гравців, які виходять на заміну, може це пов'язано з рівнем футболістів, може з відсутністю ігрової практики:

- Ви бачите, що йде адаптація команди у Першій лізі, шкода, що це почалося з 7-8 туру. У нас стабілізувалася гра, ми знайшли поєднання гравців, десь хлопці повірили у власні сили. Радує те, що ми стали робити менше помилок. Ми в правильному напрямку, якщо і далі так гратимемо, то прийде повна впевненість та результат.

Ігор Тимченко ще перед грою сказав, що його турбує литковий м'яз, але тим не менш у нього було величезне бажання вийти на цю гру. На жаль, м'яз не дав Ігорю зіграти у повну силу.

 

Після матчу автор першого голу “Кременя” у Першій лізі на стадіоні “Кремінь-Арена” Богдан Боровський поділився враженнями з “Телеграфом”. Футболіст з величезним досвідом гри у Першій лізі саме у “Кремені” провів свій 100 матч у Першій лізі.

- Гра вийшла бойовою та результативною. Почали не дуже, але потім використали свої контратаки. Мій гол це заслуга команди. Всіх з перемогою, - лаконічно відповів Богдан Боровський.

 

 

 

Автор третього голу Сергій Степанчук сказав:

- На мою думки ми перемогли за рахунок самовіддачі. Після Геліосу ми налаштовувалися дати хорошу гру та дати бій, як в матчі з Інгульцем. Ми налаштовувалися лише на перемогу ,адже досить ганьбитися перед вболівальниками. Ми вийшли на поле з такою зарядженістю, що без перемоги з поля не підемо. Так вийшло, що один за одного, підказки з тренерського штабу, гравців та вболівальників.

У команди в першу чергу почалася дисципліна, підказували один одному, грати в пас. Перемоги в Харкові та Кременчуці можна назвати закономірними, ми ще й у матчі з Інгульцем заслуговували на перемогу, але удача від нас відвернулася.

 

Футболісти «Кременя» виносять луцьку «Волинь»

 

Півзахисник “синьо-білих” Максим Богданов зазначив:
- Ми налаштовувалися лише на перемогу, адже сенс гри якщо немає очок. Тому нашим завданням було брати очки, тим паче вдома, після переможної гри з “Геліосом”. Неприємно було чути після гри з Геліосом від вболівальників, що нам лише підфартило, тому хотілося довести, що це не випадковість.

Щодо мого голу, то добре вийшли в контратаку де спіймали суперника, вони не встигли повернутися і перекрити зони. Степанчук побачив і здорово передав, а там вже була справа за мною, якби я не використав цей момент було б дуже прикро. Дуже раду гра Олійника та Степанчука, таке відчуття, що у хлопців відкрилося друге дихання. Не хочеться когось виділяти, адже добре зіграла вся команда.

 

Про вболівальників

Важко психологічно після поразок, особливо коли перечитуєш коментарі вболівальників у соцмережах. Нам говорять на це не звертати уваги, але ж ці слова адресовані нам. Вони дечого не знають.
На мою думку, краще людину підтримати ніж критикувати. Велика подяка вболівальникам, які нас підтримують не лише в домашніх, а й на виїзних іграх. Якщо минулого року було лише двоє Віталій та Руслан, то у цьому сезоні їх вже більше.
Ось був на матчі Гірник-Спорт - Арсенал, то на трибунах було багато негативу. Буває вболівальники вимагають від футболістів неможливого. Якщо не ви підтримаєте команду, то хто?

 

Про що говорять в роздягальні

Велика вдячність нашому керівництву та тренерському штабу, вони завжди підтримають, навіть коли ми програємо. У роздягальні після матчу зазвичай говорять, що в плані футболу нас ніхто не переграє, нас переграють лише через наші особисті помилки. У першій лізі є лише кілька команд, які вище за рангом, всі інші рівні між собою. Якщо ми приберемо наші помилки, то при реалізації моментів будемо перемагати.

 

Результати 9 туру

«Авангард» - «Колос» - 0:1
«Арсенал» - «Десна» - 1:0
«Миколаїв» - «Інгулець» - 1:2
«Жемчужина» - «Балкани» - 2:4
«Кремінь» - «Волинь» - 3:1
«Черкаський Дніпро» - «Гірник-Спорт» - 0:1
«Нафтовик-Укрнафта» - «Рух» - 0:2
«Суми» - «Полтава» - 0:4
«Оболонь-Бровар» - «Геліос» - 0:3

 

Турнірна таблиця Першої ліги 

Футболісти «Кременя» виносять луцьку «Волинь»

 

Анонс 10 туру, 3-4 вересня 

«Рух» - «Суми»

«Гірник-Спорт» - «Нафтовик-Укрнафта»

«Балкани» - «Арсенал»

«Авангард» - «Жемчужина»

«Полтава» - «Кремінь»

«Колос» - «Інгулець»

«Десна» - «Черкаський Дніпро»

«Геліос» - «Миколаїв»

«Волинь» - «Оболонь-Бровар»

 

3 вересня о 17.00 "Кремінь" на виїзді зіграє з "Полтавою", а 9 вересня вдома прийме "Рух". 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх