Якщо 14-річному Вадиму не замінити суглоб - ногу ампутують

9.09.2017, 10:33 Переглядів: 10 468

Якщо 14-річному Вадиму не замінити суглоб - ногу ампутують

Вадим Головко потребує коштів на операцію та заміну ураженої кістки

Кременчужанин Вадим Головко потребує коштів на заміну ураженої раком кістки та пересадку клітин, інакше ногу прийдеться ампутувати. У свої 14 років Вадим має зріст 180 см, але не в змозі впевнено стояти на ногах. Операцію призначили на кінець вересня, але грошей у мами хлопця, на жаль, немає.

 

Вадим почав кульгати та скаржитися на біль у лівій нозі. Після обстеження лікарі з Київського національного інституту раку поставив діагноз – саркома Юїнга (рак кісток) з метастазами в легені.

 

- Лікування пройшли в дитячому відділенні Національного інституту раку. Лікування тривале та виснажливе. За протоколом потрібно було пройти хіміотерапії та оперативне видалення пухлини, а також заміну ураженої кістки на ендопротез. Хімія діє – результат є. Шанси на одужання великі. Ногу можна врятувати від ампутації, але для цього потрібно сплатити величезний рахунок – 770 669 грн, - розповіла мама Віталіна Іванівна. - Хочемо подякувати всім хто допомагає. Дитина хоче жити й ходити.

 

Вадим Головко вже пройшов 6 курсів хіміотерапії: 4 хіміотерапії у Києві в Інституті раку, та дві в Полтаві, у дитячому онкогематологічному відділенні. Попереду хлопця чекає ще один курс хіміотерапії та операція.

 

Реквізити для допомоги:
Картка «Приватбанка»: 5168 7426 0293 7421 (Отримувач Головко Віталіна Іванівна)

 

Якщо 14-річному Вадиму не замінити суглоб - ногу ампутуютьЯкщо 14-річному Вадиму не замінити суглоб - ногу ампутують Якщо 14-річному Вадиму не замінити суглоб - ногу ампутують

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх