«Ворсклу» звинувачують у махінаціях з документами

24.08.2017, 11:02 Переглядів: 2 500

«Ворсклу» звинувачують у махінаціях з документами

На полтавський футбольний клуб скаржитимуться до Генпрокуратури та Федерації футболу України

Полтавський футбольний клуб “Ворскла” звинувачують у махінаціях з документами свого колишнього гравця Максима Прядуна.

 

- До нашої організації звернувся колишній гравець полтавців, який у даний час грає у складі кропивницької "Зірки". За контрактом колишній клуб заборгував йому не такі вже й великі кошти, але пан Лисак (генеральний директор "Ворскли" - ред.) повів себе у даній ситуації незрозуміло, стверджуючи, що його команда нічого не винна.

 

Ми змушені звернутися до Палати вирішення спорів Федерації футболу України та Генеральної прокуратури України стосовно проведення перевірки діяльності "Ворскли" стосовно підставних документів, підпис у яких не належить гравцю.

 

Прядуну заборгували за весь той час, який він провів у складі полтавців, 25 тисяч гривень. Це невеликі гроші, але проблема у тому, що молодого гравця вже на самому початку надурили та сфабрикували його підпис. Він не підписував жодних документів стосовно тих грошей, які йому винні. У його контракті навіть був такий пункт, що він лишає команду безкоштовно, але сам клуб поводить себе по-хамськи.

 

Ми маємо листа, підписаного самим гравцем, що нібито він не має жодних претензій. Але сам Прядун стверджує, що його не підписував! На мою думку, сфабрикували документи. Генпрокуратура та відповідні законодавчі органи мають у цьому розібратися, - цитує ua-football Голову профспілки футболістів Олега Печерного.

 

20-річний нападник з Кропивницького Максим Прядун підписав контракт з «Ворсклою» 10 лютого 2016 року, однак за рік у Полтаві не зіграв за основний склад «зелено-білих» жодного матчу. Тим часом у молодіжній першості на рахунку гравця 22 матчі (774 хвилини) та 4 попередження.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх