Золото Пальміри: двоє кременчуцьких боксерів перемогли на міжнародному турнірі

4.08.2017, 16:32 Переглядів: 4 080

Золото Пальміри: двоє кременчуцьких боксерів перемогли на міжнародному турнірі

В Одесі Артем Усик та Віталій Покуляк завоювали золоті нагороди

Двоє кременчуцьких боксерів «Легіон-Спорт» Артем Усик та Віталій Покуляк завоювали золото на міжнародному турнірі. Днями в Одесі пройшли фінальні поєдинки міжнародного боксерського турніру присвяченого пам’яті Семена Трестіна-2017. 10 років назад у цьому турнірі свою перемогу святкував легендарний Василь Ломаченко.

 

У турнірі змагалися 108 спортсменів у віковій категорії від 20 до 40 років. Цього разу організаторам вдалося зібрати учасників з 10 країн: Азербайджан, Дагестан (суб'єкт Російської Федерації), Молдова, Придністров'я (самопроголошена республіка), Казахстан, Сінегал, Білорусь, Швеція, Білорусь, Ізраїль, Індія та Україна. Від України змагалися спортсмени збірної областей України та команда Одеси. У складі збірної команди України змагалися двоє кременчужан Артем Усик та Віталій Покуляк.

 

- Один з найстаріших чемпіонатів, який провели під егідою Чемпіонату Європи. На змагання приїхали багато титулованих спортсменів. Сильними були декілька вагових категорій де виступало по 20-25 боксерів. Неочікувано добре зіграла команда з Індії, яка посіла третє командне місце. Дуже приємно, що наші хлопці добре виступили. Хоча були деякі побоювання особливо за Віталіка, адже він у нас поки у віковій підгрупі до 22 років, але по тихеньку набирає обертів. Зараз у нас невеличка перерва - “зализуємо рани”. Далі нас очікує Кубок України в Маріуполі, чемпіонат України серед спортсменів до 22 років, а у листопаді заключний чемпіонат України, - поділився заслужений тренер Михайло Мельник.

 

Золото Пальміри: двоє кременчуцьких боксерів перемогли на міжнародному турнірі

 

Віталій Покуляк виступав у ваговій категорії +91 кг. У фіналі Віталік в третьому раунді нокаутом переміг боксера з Дніпра.

 

- Сам не очікував, що переможу. Бій був важким, - розповів небагатослівний Віталій, якого і досі переповнювали емоції.

 

Золото Пальміри: двоє кременчуцьких боксерів перемогли на міжнародному турнірі

 

Артем Усик завоював золото у ваговій категорії 91 кг. Він провів 3 з 4 запланованих боїв. У фіналі Артем переміг українського боксера Роберта Мартіна.

 

- Перший бій провів з казахом, у них сильна школа боксу. Хороший суперник випав, який виявився шульгою, мені вдалося підібрати до нього ключик. У другому бою боксер з Молдови не вийшов на ринг, а далі два поєдинки з українцями. Важкий півфінальний поєдинок провів з Сергієм Ростовим, якого переміг по очках. А у фіналі боксував з Робертом Мартіним - це молодий титулований боксер, який є чемпіоном Європи серед молоді, - сказав Артем Усик.

 

Боксери збірної України впевнено перемогли на турнірі Трестіна-2017. За підсумковими результатами змагань боксери збірної України взяли першість у командному заліку посівши перші дві сходинки. На третьому місці опинилися команда Індії, яка здобула три нагороди, дві з яких найвищого ґатунку.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Odessa Boxing Federation
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх