БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

24.06.2017, 11:18 Переглядів: 3 074

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

Юрій Глансков, директор автошколи

Як і очікувалось, день 23 червня видався насиченим і багатим на враження. Мав задоволення бути присутнім на офіційному врученні ключів від квартир, сучасних службових авто працівникам поліції, та відкритті першого Сервісного Центру МВС у Полтавській області.

Щиро кажучи, перші дві події мене цікавили мало, а ось третя... Я з нетерпінням і цікавістю на неї очікував.

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

Про перших осіб держави, таких як А.Аваков, О. Турчинов, В.Криклій, які були присутні на урочистостях, писати не буду. Про них і без мене багато пишуть. Враховуючи основний мій профіль занять у житті (навчання керуванню автомобіля), мене більше цікавив саме Сервісний Центр МВС нового зразка, і чим він відрізняється від колишнього МРЕВ. Ось про це і напишу.

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

Потрапляючи до приміщення Сервісного Центру нового зразка (далі по тексту СЦ) перше, що впадає в око, це простір. Дійсно просторо, приміщення складається з двох великих залів, які в свою чергу поділені на зони. Приємний дизайн, та кольорове оздоблення розслабляють.

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

При вході Вас зустрічає приємна дівчина за стійкою з позначкою «і» (інформація тобто), у неї можна проконсультуватись з усіх питань, пов`язаних з послугами, які надає СЦ (пакет документів, вартість тощо). У неї Ви отримуєте талончик на зручний для Вас день та час, коли бажаєте отримати ту чи іншу послугу. Тобто працює електронна черга, яка фактично унеможливлює виникнення справжньої.

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

У дівчини також, скориставшись сенсорним табло (на стійці) можна залишити відгук про враження від відвідання СЦ.

 

А. Ледве не забув. Цукерки. У вазочці на стійці, лежать у вільному доступі цукерки, такого ж приємно зеленого кольору, як і усе внутрішнє оздоблення приміщення.

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

Йдемо далі. Зона очікування. Зручні лавки, схожі на ті, що встановлені в аеропорті Бориспіль, та «Букінг» зона. Про цю інновацію хочу розповісти окремо. Кожен відвідувач СЦ, в очікуванні виконання його замовлення (реєстрацію авто, видача/обмін посвідчення водія та ін.) може взяти з куточка будь яку книгу, та почитати. Також, кожен може залишити свою книгу. Я залишив збірку розповідей одного з моїх улюблених письменників сучасності О.Бойченка «50 відтінків рації», і Вас закликаю залучитись до ідеї «букінгу».

 

Ліворуч знаходиться безпосередньо зона надання послуг з близько 20-ма робочими місцями. Тобто одночасно обслуговує клієнтів близько двох десятків «віконець».

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

Другий зал. Дитячий куточок. Я як батько двох дівчат, впевнено заявляю «Як це мило!». Такий собі маленький Діснейленд посеред дорослої структури. Тут дитина може побавитись іграшками, помалювати, поки батьки вирішують дорослі питання. В день відкриття сервісного центру там з діточками працював «аніматор».

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

І найголовніше, що мене цікавило у СЦ нового зразка – це екзаменаційний клас. Місце, де складають теоретичний іспит кандидати у водії.

Він теж знаходиться у другому залі. Теж має близько двадцяти комп`ютерів. Але, увага, ВІДДІЛЕНИЙ ВІД ОСНОВНОГО ЗАЛУ СТІНАМИ ЗІ СКЛА! Тобто, всередині тихо, але усі відвідувачі СЦ бачать, що там відбувається! Погодьтесь, це не аби як ускладнює життя всілякого роду «рєшалам». І як на мене – це круто!

 

БлогЪ: Про прозорі Сервісні Центри МВС

 

На жаль, послуги СЦ не безкоштовні. Задля їх оплати, на території працюють, як дві звичайні каси, так і два термінали самообслуговування. І це теж дуже зручно.

 

Ось і вся різниця між Сервісним Центром МВС нового зразка і Територіальним Сервісним Центром 5342, що працює у місті Кременчуці.

 

Але Вам, по секрету, розповім: Із достовірних джерел, маю інформацію, що найближчим часом і у нас все кардинально зміниться:)

А поки вітаю мешканців м.Полтави з відкриттям нового Сервісного Центру МВС у їх місті!

Автор: Юрий Глансков
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх