Кременчуцьких освітян тероризують колектори

19.06.2017, 13:32 Переглядів: 6 181

Кременчуцьких освітян тероризують колектори

Вчителі виявились боржниками банку «Фінанси та кредит»

18 червня до редакції «Телеграфа» звернулась кременчужанка Тетяна і розповіла, що вона та її сім'я, неочікувано, виявились боржниками банку «Фінанси та Кредит».

 

Жінка працює в школі. Кілька років тому зарплату кременчуцькі вчителі отримували на картки банку «Фінанси та Кредит». У вересні 2015 року НБУ визнав банк «Фінанси та кредит» неплатоспроможним, тоді ж освітяни перейшли до інших банків.

 

- Недавно мені та моїй сім'ї почали дзвонити колектори, - говорить Тетяна. - Нам надсилали листи і смс-ки з вимогю заплатити борг банку «Фінанси та Кредит». Але у нас не було там боргів! Виявилось, що після переходу в інший банк слід було закрити зарплатні картки, а увесь цей час з нас знімали гроші за смс-інформування! Але ж я не отримувала смс-ок з банку. Потім на цю суму почали нараховувати пеню і виявилось, що на цей час я, чоловік та свекруха винні від 200 до 600 грн.

 

Випадок Тетяни непоодинокий - багато кременчужан отримували зарплати, пенсії і соцвиплати на картки цього банку і тепер потерпають від дзвінків колекторів.

 

Якщо Вам телефонують колектори з приводу боргу у банку «Фінанси та Кредит» не поспішайте платити за вказаними реквізитами - зателефонуйте на гарячу лінію банку 044-499-91-79 та закрийте картку. Працівник банку назве вам точну суму боргу, реквізити для оплати і закриє картку. Якщо цього не зробити, то після оплати борг все одно буде, поки ви матимете рахунок у банку.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Финансовый блог
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх