2000 кременчужан просять у мера дитячий майданчик

15.06.2017, 10:54 Переглядів: 3 956

2000 кременчужан просять у мера дитячий майданчик

Нова петиція

15 червня на сервісі електронних петицій мерії з'явилось нове звернення до мера Кременчука Віталія Малецького. Кременчужанин просить міського голову облаштувати дитячий сучасний та безпечний дитячий майданчик між 3-м та 4-м будинком по вул. 1905 року.

 

Ініціював збір підписів під такою пропозицією Віталій Матник.

 

 

За його словами, у навколишніх будинках проживає близько 2000 людей, значна частина з яких - молоді сім'ї з дітьми. У дворах будинків зовсім відсутні ігрові майданчики, тому діти граються на землі та асфальті на старому не обгородженому майданчику зі зламаними гойдалками. Найближчий облаштований дитячий майданчик знаходиться у Придніпровському парку.

 

Віталій пропонує, «на місці старого дитячого майданчика (між будинками по вул. 1905-го року б. 3. та б. 4.), де діти і так проводять своє дозвілля, встановити новий, сучасний, а головне безпечний. Облаштувати майданчик парканом. На під'їзних дорогах встановити пристрої зниження швидкості (лежачі поліцейські)».

 

 

«Прошу не залишатися байдужими та прийняти позитивне рішення, що зробить дітей щасливими, а їхнє дитинство гарним, а головне - безпечним. Рішенням № 505 від 29.05.2017 р. виконавчого комітету Кременчуцької міської ради було прийнято направити додатково 1 400 000.00 грн на будівництво дитячих майданчиків. Прошу частину цих коштів направити на облаштування вищевказаного дитячого майданчику», - пише в тексті петиції автор.

 

Підтримати його ініціативу можна тут.

 

2000 кременчужан просять у мера дитячий майданчик

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх