Кременчуцький футболіст Ілля Брюхов зіграв за збірну України

10.06.2017, 12:23 Переглядів: 4 356

Кременчуцький футболіст Ілля Брюхов зіграв за збірну України

Молодіжна збірна України посіла ІІ місце, поступившись чемпіонам лише в серії післяматчевих пенальті

Молодіжна збірна України посіла ІІ місце на Меморіалі Лобоновського-2017. Українці поступились чемпіонам лише в серії післяматчевих пенальті. Кременчуцький футболіст Ілля Брюхов, який зараз грає в італійському клубі "Кальярі", дебютував за збірну. 

 

Ілля Брюхов зіграв з перших хвилин у матчі проти Чорногорії, чим допоміг команді вийти у фінал турніру. 

 

 

Головний тренер збірної України U-21 Олександр Головко відзначив гру кременчужанина:

 

- Хочу привітати нашого дебютанта, який приїхав з Італії. Він достатньо впевнено провів матч з чим я його вітаю, молодці хлопці, що його підтримали.

 

 

Україна U-21 – Чорногорія U-21 – 2:1

Голи:Цміляніч, 6 (0:1), Гуцуляк, 8 (1:1), Зінченко, 18 (2:1)

Україна U-21: Каневцев – Лук’янчук, Осман, Брюхов, Кирюханцев, Швед (Збунь, 46), Вачіберадзе (Чеберко, 65), Вакулко, Зінченко, Лучкевич (Щебетун, 81), Гуцуляк (Кочергін, 46).

Чорногорія U-21: М. Шаркіч – Рашо (Філіповіч, 65, Дрінчіч, 81), А. Вукчевіч, Аземовіч, Джурічковіч (Лончар, 65), Цміляніч (Вукчевіч, 74), О. Шаркіч (Вукотіч, 65), Грівіч, Петровіч (Камай, 46), Перовіч (Крштовіч, 46), Которац.

Вилучення: Зінченко (90+3)

 

Всі найцікавіші події вмістилися в стартові двадцять хвилин зустрічі. Українці дуже активно розпочали поєдинок, намагаючись забити швидкий гол, але натомість пропустили самі. Причому, в дебюті зустрічі. Борис Цміляніч, який до своєї заміни був найактивнішим у складі гостей, перехопивши м'яч у центрі поля, на швидкості втік від захисників «синьо-жовтих» і ударом з лінії карного майдачика увігнав м'яч у кут воріт. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

 

Втім, довго радіти успіху чорногорцям не довелося. Вже через дві хвилини після пропущеного голу українці розіграли швидку атаку, й Олексій Гуцуляк, який завершував комбінацію, метрів із семи переправив м'яч у сітку після прострілу з флангу.

 

Буквально за кілька хвилин пильність воротаря чорногорців Матеї Шаркіча ударом з-за меж карного майданчика після сольного проходу перевірив Зінченко – воротар впорався, з другої спроби зафіксувавши м'яч. «Виправився» півзахисник «синьо-жовтих» досить швидко. Причому, зі штрафного, який Олександр сам же і заробив. Удар у Зінченко вийшов дуже красивим – над «стінкою», в самісінький верхній кут воріт.

 

Забивши два голи і таким чином «пояснивши» супернику, що за необхідності ми можемо додавати, українці дещо знизили оберти. Втім, не настільки, щоб дозволити суперникам турбувати Каневцева. А ось самі могли забити до перерви ще раз, проте удар у Вачіберадзе відверто не вийшов.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФФУ Джерело відео: Футбол 1
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх