З'явилася нова версія звернення до Президента стосовно допита мера Малецького

31.05.2017, 16:58 Переглядів: 4 110

З'явилася нова версія звернення до Президента стосовно допита мера Малецького

У своєму зверненні до Президента України Петра Порошенка, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ міськрада не буде писати про «злі сили»

31 травня на сайті мерії протягом дня з'явився новий документ про зверення депутатів міської ради Кременчука до влади стосовно кримінального провадження відкритого щодо надання приміщення «Молодіжному парламенту» за 1 гривню на рік.

 

Як виявилося, апарат ради виклав проект не того звернення, а планується відправити до Президента України Петра Порошенка, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ інше. Проект рішення розглянуть на сесії 1 червня.

 

У документі тепер немає слів про «політичних опонентів з минулого, які звикли до брудних методів боротьби, підкупу та інтриг» та зникли рядки про «злі сили, яким сьогодні вірно служать місцеві правоохоронці».

 

Зверення міськради також втратило кілька вимог. Якщо раніше він складався з трьох пунктів, то тепер має лише одне прохання:

  • вжити заходів щодо недопущення перешкоджання зі сторони правоохоронних органів діяльності молодіжних громадських організацій в місті Кременчуці.

Новий текст зверення міськради можна скачати тут: depzvernennya-mpk.doc [34,5 Kb] (cкачиваний: 50) .

 

Нагадаємо, приміщення «Молодіжному парламенту», розташоване за адресою вул. Шевченко, 19, надається в оренду за 1 гривню на рік. У цьому Департамент захисту економіки Національної поліції побачив корупційні дії з боку мера та інших працівників виконкому. Дозвіл на тимчасовий доступ до речей і матеріалів виконкому видав Октябрський районний суд Полтави. Віталія Малецького навіть викликали на допит, але міський голова не поїхав – був у відрядженні.

Теги: сессия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх