Бухгалтери можуть видихнути: «1С: Підприємство» блокувати не будуть

18.05.2017, 08:27 Переглядів: 3 777

Бухгалтери можуть видихнути: «1С: Підприємство» блокувати не будуть

Програма працює в штатному режимі, всі інформаційно-методологічні ресурси доступні для користування, але електронну адресу необхідно змінити

 

На українській версії сайту 1С з'явилася заява, в якому роз'яснюють можливість блокування програм компанії. 

 

 

- Інформуємо наших користувачів про те, що використання програмних продуктів 1С: Підприємство повністю відповідає чинному законодавству України», - сказано у повідомленні. - Програма 1С: Підприємство повністю працездатна, технічна підтримка працює в штатному режимі, всі інформаційно-методологічні ресурси доступні для користування.

 

Бухгалтерський портал "Дебит-Кредит" вирішив пояснити нюанси в роботі, які очікують бухгалтерів.

 

-Вчора був насичений і нервовий день – для редакції, розробників 1С і десятків (якщо не сотень) тисяч бухгалтерів. Ми зібрали усе, що нам відомо про про заборону 1С в Україні (і не тільки про них). Санкції, введені рішенням РНБОУ, однозначно вплинуть на бізнес згаданих компанії та їх партнерів. Але сам продукт 1С є і його використання не заборонили, підтримка ліцензійних користувачів «1С:Підприємства» буде надаватись. Продаж нових продуктів під питанням, але практична реалізація заборон наразі незрозуміла. І навряд чи усі ці дії призведуть до зникнення 1С з ринку в найближчій перспективі; достойної альтернативи просто немає. Зрештою, за останні 20 років ми переживали і не такі катаклізми, прорвемось!, - повідомляє портал "Дебит-Кредит".

 

Щодо зміни електронної адреси

 

- Радимо замінити свою адресу електронної пошти та зробити редирект усіх повідомлень на нову скриньку. З нашого досвіду, надійними і зручними сервісами пошти є Gmail, Ukr.Net, YahooMail. Після того, як ви створите нову скриньку, не забудьте змінити електронну адресу в особистому кабінеті на сайті Дебет-Кредит. Це дозволить не втратити аккаунт, історію замовлень, закладки і збережені посилання, а також отримувати усі листи від редакції.

 

Щоб змінити електронну адресу в Особистому кабінеті:

Перейдіть за посиланням https://my.dtkt.ua та авторизуйтесь.
Виберіть зліва підрозділ «Особиста інформація», в ньому натисніть посередині зелену кнопку «Змінити дані», далі – «Змінити E-mail».
Впишіть в віконечко нову ел.адресу і натисніть «Змінити».
Перейдіть за посиланням, яке прийде на вашу нову пошту та підтвердіть зміни

 

Нагадаємо, під санкції потрапили також російські сайти, в тому числі - соцмережі «Вконтакте» і «Однокласники», а також сайти груп Яндекс і Mail.ru.

 

Теги: санкции
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх