Голова Полтавської ОДА проінспектував ремонт дороги М-22 Полтава-Кременчук-Олександрія

3.05.2017, 17:01 Переглядів: 2 585

Відбулася виїзна нарада за участі голови Полтавської ОДА Валерія Головка та керівництва Служби автомобільних доріг. Обговорили стан ремонтних робіт на шляху М-22 Полтава-Кременчук-Олександрія

 

Голова Полтавської ОДА проінспектував ремонт дороги М-22 Полтава-Кременчук-Олександрія

На сьогодні, для ремонту дороги, через систему ProZorro уже провели усі необхідні тендери та оформили технічну документацію.

 

Загальна кошторисна вартість капітального ремонту даного відрізка дороги становить приблизно 1 млрд грн. У наявності 300 млн грн.


— Ми провели виїзну нараду, щодо капітального поточного ремонту на стратегічно важливій трасі Полтава-Кременчук-Олександрія М-22. Частково гроші вже надійшли, але виникає дефіцит – 700 мільйонів гривень. За нашими розрахунками впродовж року вони надійдуть для завершення капітального ремонту, — говорить Валерій Головко.


Також голова Полтавської ОДА запропонував внести зміни до проектної документації. А саме зробити «кармани відпочинку» і місця загального користування по всіх напрямках області, які будуть створюватися та утримуватися за кошти місцевих бюджетів.


— У цих карманах також будуть розташовані мобільні або стаціонарні вагові комплекси. Ми повинні не лише ремонтувати, але й зберігати дороги. Потрібен тотальний контроль, — говорить Валерій Головко.

 

Голова Полтавської ОДА проінспектував ремонт дороги М-22 Полтава-Кременчук-Олександрія


Основні руйнівники доріг — це аграрні, нафтові перевізники та транзитний потік вантажівок. Як минулого так і цього року аграрії Полтавщини вклали по 2 млн грн в бюджет ремонту доріг.


До кінця року розроблять карту масштабного ремонту доріг Полтавської області, завдяки якій міста, села та райони розумітимуть зони фінансової відповідальності та строки ремонтних робіт. Концепцію роботи представлять депутатському комплексу наприкінці року.


— На 2018 рік ми повинні визначитися з дорогами, щодо балансного утримання, які дороги залишаються в загальнодержавному користуванні, а які залишаються на рівні області чи району. І далі вирішимо за які кошти проводитимемо ремонт. Це питання пріоритетне, — продовжує Валерій Головко.

 

Голова Полтавської ОДА проінспектував ремонт дороги М-22 Полтава-Кременчук-Олександрія


У цьому році також планують розпочати ремонт іншої стратегічно важливої ділянки дороги – Р-52, яка з’єднує Дніпропетровську і Полтавську області, тендер на яку уже проведений. Голова Полтавської ОДА зауважив, що питання ремонту доріг залишається першочерговим.

 

 

 

 

Прес-служба Полтавської ОДА

 

Автор: прес-служба
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Твоя влада:

Проект «Твоя влада» - офіційна сторінка Полтавської обласної держадміністрації

«ТВОЯ ВЛАДА». ПРО ПРОЕКТ

Комунікаційні майданчики розвиваються з неймовірною швидкістю. Обласна влада повинна користуватися ними для ефективного зв’язку з мешканцями Полтавщини.

Відкритість — є одним із головних пріоритетів Полтавської ОДА. Наша структура працює над цим, щоб якомога ефективніша налаштовувати зв’язок з усіма жителями нашої області.

Прес-служба Полтавської ОДА намагається по максимуму використовувати наявні наразі майданчики для комунікації: газети, телебачення, живе спілкування з людьми. Але вже очевидно, що велику частину інформаційного поля зараз займає саме онлайн.

На початковому етапі ми налагодили комунікацію через соціальні мережі: почали інформувати користувачів «Facebook» та «Twitter» про нашу діяльність та робити все можливе, щоб спілкування було діалогом, а не монологом.

Наступний крок — це більш ефективне інформування полтавців про нашу діяльність через інтернет-видання. Полтавська ОДА активно співпрацює з цим видом медіа. Зараз ми відкриваємо проект «Твоя влада», щоб мати можливість показати роботу обласної влади, провести читача коридорами ОДА, познайомити з її працівниками.

Ми готові до діалогу з кожним. Готові до діалогу з Тобою. Тому що ми — Твоя влада.

Прес-служба Полтавської ОДА

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх