Кременчужанка написала реальну історію для «Книги добра»

2.05.2017, 16:02 Переглядів: 3 272

Кременчужанка написала реальну історію для «Книги добра»

Щира історія про оленятко для хлопчика з обмеженими можливостями та вандалізм

Кременчужанка написала реальну історію добра для дитячої книжки. Людмила Снітко бере участь у міжнародному соціальному проекті «Книга добра». Участь у ньому взяли 3000 людей. З усіх їх історій про добрі вчинки літературна рада на чолі з письменницю Марією Матіос відібрала сотню, що на офіційному сайті та на сторінці у Facebook.

 

Тепер із цих 100 історій відберуть 50, що увійдуть до «Книги добра». Книга створюватиметься у майстерні Центру української культури в Таллінні (Естонія) з унікального саморобного паперу, її презентують у 50 країнах світу та усіх обласних центрах України. 

 

Обиратимуть історії за кількістю переглядів на сайті та у соцмережах, а також за кількістю надісланих ілюстрацій. Якщо ви хочете проілюструвати будь-яку історію конкурсантів, то на малюнки до 1 червня чекають за адресою: БО «БФ «Чисті Серцем», а/с «Книга добра» , м. Київ, 01001 або на e-mail: knygadobra50@gmail.com. Розмір конкурсної роботи – формат А-4. Обов’язково необхідно зазначити назву доброї історії, до якої здійснювалась ілюстрація, прізвище, ім’я, вік автора, та контактну інформацію. 

 

Організатори конкурсу обіцяють, що 100 найактивніших учасників, віком від 8-16 років поїдуть на літній відпочинок в Угорщину, а ще 100 - на відпочинок в Карпати. Окрім того, вихованці найактивніших шкіл, які візьмуть участь у проекті, презентують «Книгу добра» в одній із 50-ти країн світу.

 

«Я зробила оленятка заради маленького хлопчика. Заради того, щоб він, виходячи з під’їзду багатоквартирного будинку, бачив миле створіння і посміхався. Радів веселому погляду оленятка, квіточкам на клумбі та яскравим червоним з білими цяточками грибочкам, які розташувалися біля оленятка. Просто радів! Мені так цього хотілося! Бо цьому хлопчику в житті доводилося прикладати набагато більше зусиль для освоєння якихось простих для інших діточок дій. У малесенького такого красивого і привітного хлопчика була інвалідність…»

 

Так починається Людмилина історія. Дочитати її повністю можна тут.

 

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх