Сьогодні третя річниця початку АТО

14.04.2017, 12:03 Переглядів: 3 226

Сьогодні третя річниця початку АТО

3 роки тому 14 квітня в.о.президента України Олександр Турчинов підписав Указ "Про невідкладні заходи щодо подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України"

Три роки тому спікер парламенту та в.о. президента Олександр Турчинов підписав указ про проведення антитерористичної операції на Сході України.

 

Рішення прийняте у відповідь на проросійські заворушення у містах Донецької і Луганської областей – після спроб незаконних збройних груп захопити адміністративні будівлі і силові структури Донбасу.

 

13 квітня 2014 року Олександр Турчинов, який перебував на посаді виконувача обов’язків Президента України, оголосив про початок в Україні АТО. А 14 квітня підписав відповідний указ про виконання прийнятого рішення РНБО «Про невідкладні заходи з подолання терористичної загрози і збереження територіальної цілісності України». 

 

Сьогодні третя річниця початку АТО

 

Цьому передувала загибель під Слов'янськом у збройній сутичці з сепаратистами капітана СБУ Геннадія Біліченка 13 квітня. У той же день Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про необхідність початку антитерористичної операції.

 

 

За три роки російсько-української війни загинули та померли понад 50 військовослужбовців з Кременчука та Кременчуцького району.

 

 

Історії кременчужан з горнила війни читайте на сайті "Телеграфу" у сюжеті Фронтові історії кременчужан

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх