«Зараз нам немає виправдань», - капітан «Кременя» Ігор Тимченко про нічию з «Нивою-В»

8.04.2017, 19:03 Переглядів: 3 771

«Зараз нам немає виправдань», - капітан «Кременя» Ігор Тимченко про нічию з «Нивою-В»

«Кремінь» втрачає очки у матчі з «Нивою»

8 квітня футбольний клуб "Кремінь" на своєму полі не зміг перемогти вінницьку "Ниву". Матч завершився з рахунком - 2:2.

 

«Кремінь» - «Нива-В» - 2:2

Голи: Тимченко 50, 67 - Хохлов 14, Маляренко 73

Кремінь: Лєнчінков, Бичков, Москалик, Ентін, Горват (Скоцький, 90), Піскун, Богданов, Кошадзе (Тєртишний, 89), Степанчук, Козлов, Тимченко (Іванов, 85). Запасні: Онопко, Кравчук, Бобров, Лісовий. Головний тренер: Сергій Ященко

Нива-В: Кліщук, Хохлов, Дугієнко, Андрєєв, Карвацький, Попов, Осадчий (Бобович, 80), Маляренко, Брижчук (Загалевіч, 52), Сторублевцев (Овчар, 66), Браславський. Запасні: Бабійчук, Батрак, Хіманіч, Костенко. Головний тренер: Володимир Горілий

Арбітр: Віталій Маляр (Хмельницький). Асистенти: Сергій Старча, Микола Кузьменко (обидва - Київ). Резервний арбітр: Олександр Садовий (Кременчук). Інспектор: Володимир Головко (Дніпро)

 

 

Команди розпочали гру на рівних. Вже на 8 хв бомбардир «Кременя» Артем Козлов міг відкрити рахунок, але воротар вінничан зіграв надійно. Пізніше Козлов вийшов на ударну позицію, але арбітр зафіксував положення поза грою. Як говорять, не забиваєш ти - забивають тобі. Навісна передача зі штрафного принесла свої результати. Вадим Хохлов головою замкнув передачу – 0:1. «Синьо-білі» йшли в атаку, але відіграти хоча б один гол до перерви господарям не вдалося.


У другому таймі «Кремінь» продовжив тиск і це принесло свої результати. На 50 хв капітан «синьо-білих» Ігор Тимченко з подачі Олександра Горвата зрівняв рахунок. А згодом вивів команду вперед – 2:1. Щастя господарів тривало не довго. Ігор Маляренко перехопивши передачу прострелив під поперечину – 2:2. 14 квітня у матчі з «Інгульцем-2» через перебір жовтих карток гру пропускають: Артем Козлов, Максим Богданов та Влад Піскун. 


Додамо, що в цьому матчі «Нива» часто затягувала час, не лише воротар суперників, а й польові гравці залишались на полі після підкатів. В одному з таких моментів гравці «Кременя» винесли суперника за межі поля:)

 

 

Головний тренер «Ниви-В» Володимир Горілий:
- Ми грали з одним з лідерів другої ліги, в той час як наша команда лише на початку становлення. Перший тайм виявився більш-менш рівним. Перші 15-20 хвилин другої половини - велика перевага була у Кременя. Наші гравці в ряді моментів допускали невиправдані, і навіть дитячі помилки, через що ми пропустили після штрафного й ауту. І я радий, що в цій непростій ситуації нам вдалося зрівняти рахунок. Очко в цьому матчі - для нас невелика знахідка.

Автор дублю «Кременя» Ігор Тимченко:
- Мій дубль, звичайно добре, але то що команда не виграла мене дуже засмучує. Чого не вистачило? У першу чергу індивідуальної майстерності, після того як Курелєх покинув команду порушилася вся структура нашої оборони, яка була найкраща в першому колі. Ми стали дуже багато пропускати! Це дуже погано! Важко вигравати ігри весь час відіграючись, на це витрачається дуже багато сил, з'являється невпевненість в собі, а противник навпаки відчуває що може нам забити й грає більш розкуто! До того ж ті голи які нам залітають просто на диво! Напевно десь присутня і не везіння, хоча в невезіння я не вірю. Вважаю, що везе завжди сильнішим. Що я можу сказати, зараз нам немає виправдань. Ми самі в усьому винні. І подальші ігри покажуть зможемо ми з цими невдачами впоратися чи ні. Якщо зможемо, значить ми гідні виходу в першу лігу. Якщо немає ... Навіть не хочу про це думати. Нам залишається тільки працювати і доводити, що ми не випадково забралися так високо.

 

Голкіпер "Кременя" Андрій Лєнчінков, який дебютував за команду "синьо-білих", після матчу додав, що перший гол "Ниви" - повністю його помилка:
- Перший гол однозначно на моїй совісті. Після перерви ми змогли переломити гру в нашу користь, але на жаль не змогли довести її до перемоги.
- Андрію, чи важко стояти на воротах, коли розумієш, що вже не зміниш ситуацію з пропущеними й забити не можеш. Як ти справляєшся з цим?
- Під час гри думки тільки про гру. Не думаю, що робив правильно чи ні. Лише після гри передивляюся гру та аналізую помилки. А під час гри роблю тільки те що повинен! Якщо почнеш думати, що не так зіграв або помилився, то дуже важко виходити з цього стану. Треба дивитися тільки в перед! Минуле не зміниш, а ось майбутнє можна. Треба не опускати руки, а працювати. Також хочу подякувати всім вболівальникам, величезне спасибі за підтримку. 

 

Керманич «Кременя» Сергій Ященко:
- У мене немає ніяких претензій до хлопців. Вони виконали все те, що ми від них вимагаємо. Виклалися повністю, показали змістовну гру. У той же час, фарт відвернувся від нас - неймовірні голи забивають нам суперники. Але, якби будемо з такою ж самовіддачею проводити завершальні ігри, прийде і результат. Поки ми втрачаємо очки, пропускаємо багато м'ячів, хоча в першому колі ми були одними з лідерів за цим показником. Потрібно налагоджувати ту гру, яка була в першому колі.

 

- За «Кремінь» у цьому матчі дебютував голкіпер Андрій Лєнчінков. Як Вам його гра?
- Ми вирішили Віталіку Онопко дати час, щоб заспокоїтися. Адже у трьох останніх матчах він пропустив 8 м’ячів. Хочеться у психологічному плані пересмикнути чергу невдач. Тому дали шанс зіграти другому нашому воротарю Лєнчінкову. Винити Андрія у пропущених голах я не маю права, голи були забиті неймовірні. Але все-таки у першому моменті він повинен був витягувати м’яч, але не маючи ігрової практики… Щодо другого голу ми проаналізуємо, де він був, як зіграв захист. Винити його одного не можна. Винна вся команда, яка дозволяла пробити та створювати такі моменти.


Всі хлопці молодці, виклалися на повну, але не вистачало завершального етапу, кінцевої передачі. Зараз команда переживає емоційний, психологічний спад. Хлопці втрачають свою концентрацію на полі, плюс ці неймовірні голи суперників. Багато пропущених голів дуже тисне на психіку футболістів. Гравці дуже хочу забити, але нереалізованість моментів пригнічує. Не вистачає цієї розкутості, спокою, яка була у першому колі.

 

Турнірна таблиця

«Зараз нам немає виправдань», - капітан «Кременя» Ігор Тимченко про нічию з «Нивою-В»

 

Результати 24 туру 7-9 квітня

«Металург» - «Арсенал-Київщина» - 3:2

«Кремінь» - «Нива-В» - 2:2

«Жемчужина» - «Рух» - 2:1

«Кристал» - «Поділля» 

«Суднобудівник» - «Реал Фарма» - 1:3

«Балкани» - «Тепловик-Прикарпаття» - 1:1

«Нікополь» - «Інгулець-2» - 0:0

«Іллічівець-2» - «Енергія» - 3:2

 

Анонс 25 туру, 14-18 квітня

«Поділля» - «Мир»

«Рух» - «Кристал»

«Інгулець-2» - «Кремінь»

«Тепловик-Прикарпаття» - «Металург»

«Реал Фарма» - «Балкани»

«Арсенал-Київщина» - «Нікополь»

«Енергія» - «Суднобудівник»

«Нива» - «Жемчужина»

 

P.S. Напередодні матчу з’явилося відео гри «Кременя» з «Нивою» у Вищій лізі сезону 1995-1996 років. 25 липня 1995 року на стадіоні «Дніпро» (Політехнік), за присутності шести тисяч глядачів, «Кремінь» тоді програв 0:1. Єдиний гол забив вінничанин Павло Паршин на тридцятій хвилині матчу. За 20 років клуби пережили зникнення з футбольної карти України, і відродилися як птах Фенікс. До речі, цікавий факт, що «Кремінь» і «Нива» свої домашні матчі проводять на синтетичному газоні.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ, Andriy Kovi
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх