В Кременчуці у війні між «сover тещею» та зятем переміг гумор

1.04.2017, 19:24 Переглядів: 3 465

В Кременчуці у війні між  «сover тещею» та зятем переміг гумор

... і мистецтво

31 березня, у рамках «Театральної весни», сцена малої зали МПК знову перетворилась на поле бою. Цього разу, воювали вже не чоловік з дружиною, а теща із зятем - запорізький театр-лабораторія «Vie» презентував кременчужанам свій фарс-мажор із загадковою назвою «Сover тЕща».

 

«Якщо ви вирішили жити в квартирі тещі або разом з нею під спільним дахом, знаючи про її нелегкий характер, приготуйтеся до будь-яких несподіванок, навіть якщо ви здаєтеся собі впевненим і захищеним від її напастей», - попереджає в афіші «Vie».

 

В Кременчуці у війні між  «сover тещею» та зятем переміг гумор

 

І дійсно, вистава починається з появи на сцені ексцентричної панянки у шовковому халатику, прикрашеному пір'ям - це Роза Калістратівна (Ольга Лещьова), артистична теща, що колись цілих два сезони відпрацювала у театрі і з тих пір не може позбутися мрії про сцену. Додому з роботи повертається кремезний, втомлений зять - це Вася (Олександр Кокарьов), дуже чесний, але не дуже охайний виконроб (прораб) на будівництві.

 

Судячи з діалогу, конфлікт між ними триває не перший рік і суть його полягає в тому, що Вася навідріз відмовляється красти бодай щось з роботи, а грошей, які йому вдається заробити чесним шляхом - сім'ї не вистачає. От теща, з любові до дочки Джульєтти, і «пиляє» зятя. Але це не звичайні побутові сварки, адже і Роза Калістратівна - зовсім не звичайна теща. Вона - акторка!

 

 

В Кременчуці у війні між  «сover тещею» та зятем переміг гумор

 

От і розіграла улюбленого зятька - сказала йому, що від нього дружина пішла. А все через те, що чоловік не може її забезпечити. І справді, речей коханої на місці не виявилось. Згорьований чоловік спочатку виніс двері ванної, а потім навіть поліз у петлю! Та не тут-то було - відкачала його теща, а заодно і "казочку" розказала, про те, що чоловік її покійний марки колекціонував, а вона їх продала за 800 тис. доларів. Далі почалося найцікавіше - теща пообіцяла зятю частину грошей, якщо він на ній одружиться! Було навіть "весілля", свідками на якому стали звичайні кременчужани із залу.

 

В Кременчуці у війні між  «сover тещею» та зятем переміг гумор

 

Увесь цей фарс приправлений цитатами із п'єс Шекспіра, японськими танцями та мініатюрами у виконанні Рози Калістратівни та безпосередніми жартами Васі. Ну дуууже дотепна комедія.

 

В Кременчуці у війні між  «сover тещею» та зятем переміг гумор

 

У самому фіналі теща все-таки розкололась і зізналась зятю, що його благовірна просто влаштувалась на роботу і ось-ось повернеться, а речі її - у пральній машині.

 

Зал був у захваті - артистів довго не відпускали зі сцени. З нетерпінням чекатимемо «Vie» у Кременчуці знову.

Фото: Александр Попенко
Автор: Руслана Горгола Фото: Александр Попенко Відео: Сергій Кірчик Джерело відео: youtube.com
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх